KLOS21 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam,jestem nowym użytkownikiem tej stronki,pochodzę z Białegostoku,od 5lat mieszkam w Raszynie,chętnie poznam ludzi,napalonych na takie auta jak audi,obecnie posiadam a4,staruszek 1995r.ale jest spoko.
Korzeń Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam,jestem nowym użytkownikiem tej stronki,pochodzę z Białegostoku,od 5lat mieszkam w Raszynie,chętnie poznam ludzi,napalonych na takie auta jak audi,obecnie posiadam a4,staruszek 1995r.ale jest spoko. witamy witamy zajrzyj na spota we wtorek
Nosfer Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam,jestem nowym użytkownikiem tej stronki,pochodzę z Białegostoku,od 5lat mieszkam w Raszynie,chętnie poznam ludzi,napalonych na takie auta jak audi,obecnie posiadam a4,staruszek 1995r.ale jest spoko. Stary.. Ocipiałeś ? Witam,jestem nowym użytkownikiem tej stronki,pochodzę z Białegostoku,od 5lat mieszkam w Raszynie,chętnie poznam ludzi,napalonych na takie auta jak audi,obecnie posiadam a4,staruszek 1995r.ale jest spoko. Witam ,pochodzę z Białegostoku ale od 3lat mieszkam w Raszynie,chętnie poznam ludzi z autami jakim jest audi,posiadam a4,staruszek z 1995r.1.6 ale jest spoko.jak w przyszłości autko to tylko A6. Witam,jestem nowym użytkownikiem,pochodzę z Białegostoku od 5 lat mieszkam w Raszynie chętnie bym zapoznał miłośników audi,osobiście posiadam a4,staruszka z1995r. pozdrawiam Piotr Witam wszystkich klubowiczów,ładne autka, ale ja mam swoje nie zastąpione a4, staruszek 1995r. ale jest spoko, pozdrawiam*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
Góral.tz Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam,jestem nowym użytkownikiem tej stronki,pochodzę z Białegostoku,od 5lat mieszkam w Raszynie,chętnie poznam ludzi,napalonych na takie auta jak audi,obecnie posiadam a4,staruszek 1995r.ale jest spoko. niestety nie znajdziesz tu napalonych na ale znajdziesz za to po brzegi napalonych na :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: a tak na poważnie to na spot przyjedz :kox:
KLOS21 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 będę się starał by we wtorek,pracuję do 18-stej ale mam spoko pracodawcę,myślę że dam radę,pozdrawiam i przyczepności. [br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 12:11_________________________________________________Góral,mam możliwośc kupna WAG1 za 70zł.opłaca się?
poziek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam,jestem nowym użytkownikiem tej stronki,pochodzę z Białegostoku,od 5lat mieszkam w Raszynie,chętnie poznam ludzi,napalonych na takie auta jak audi,obecnie posiadam a4,staruszek 1995r.ale jest spoko. Siemasz spot jest jak co tydzień we wtorek o 19 na parkingu pod Torwarem
MoorPH Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam,jestem nowym użytkownikiem tej stronki,pochodzę z Białegostoku,od 5lat mieszkam w Raszynie,chętnie poznam ludzi,napalonych na takie auta jak audi,obecnie posiadam a4,staruszek 1995r.ale jest spoko. Stary.. Ocipiałeś ? Witam,jestem nowym użytkownikiem tej stronki,pochodzę z Białegostoku,od 5lat mieszkam w Raszynie,chętnie poznam ludzi,napalonych na takie auta jak audi,obecnie posiadam a4,staruszek 1995r.ale jest spoko. Witam ,pochodzę z Białegostoku ale od 3lat mieszkam w Raszynie,chętnie poznam ludzi z autami jakim jest audi,posiadam a4,staruszek z 1995r.1.6 ale jest spoko.jak w przyszłości autko to tylko A6. Witam,jestem nowym użytkownikiem,pochodzę z Białegostoku od 5 lat mieszkam w Raszynie chętnie bym zapoznał miłośników audi,osobiście posiadam a4,staruszka z1995r. pozdrawiam Piotr Witam wszystkich klubowiczów,ładne autka, ale ja mam swoje nie zastąpione a4, staruszek 1995r. ale jest spoko, pozdrawiam*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich Widzę mamy nowego spamera.. [br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 12:26_________________________________________________ wtorek o 19 na parkingu pod Torwarem Zluzuj bo chłopaczyna uwierzy i pojedzie na torwar.. Do tych Twoich wieprzowinek..
Nosfer Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Góral,mam możliwośc kupna WAG1 za 70zł.opłaca się? A co to jest ?
moskal Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Góral,mam możliwośc kupna WAG1 za 70zł.opłaca się? A co to jest ? program do wagowania , nie znasz sie ????
KLOS21 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 sorki ale jestem pierwszy raz na tej stronce,więc sam rozumiesz,zdarza się,
CZIKA1979 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 na torwarze przynajmniej dziewczyny sie kręcą
KLOS21 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 za 70zł to chyba nie jest aż tak wiele,i tak miałem jechac na komputer więc go wezmę,może nie tylko dla mnie się przyda.
moskal Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 sorki ale jestem pierwszy raz na tej stronce,więc sam rozumiesz,zdarza się, nie przejmuj sie , to normalka , najważniejsze zebyś sie nie "zraził"
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 siema trole Alez było wczoraj pięknie pod M1-Ikea itd. Policyjny transit vs S4 0-1
MoorPH Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 na torwarze przynajmniej dziewczyny sie kręcą Taa.. Poziek i Poziek.. no i jeszcze Poziek :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Góral,mam możliwośc kupna WAG1 za 70zł.opłaca się? A co to jest ? program do wagowania , nie znasz sie ???? Serio ? A możesz mi podesłać jakieś info o tym programie ?[br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 13:08_________________________________________________ na torwarze przynajmniej dziewczyny sie kręcą Nazywajcie się jak chcecie
Góral.tz Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 będę się starał by we wtorek,pracuję do 18-stej ale mam spoko pracodawcę,myślę że dam radę,pozdrawiam i przyczepności. [br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 12:11_________________________________________________Góral,mam możliwośc kupna WAG1 za 70zł.opłaca się? chcesz sobie autko podpiąć kup kabelek do tego jakiś program vag com i będziesz miał zawsze błędy wykasować się przyda
Aydaho Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 będę się starał by we wtorek,pracuję do 18-stej ale mam spoko pracodawcę,myślę że dam radę,pozdrawiam i przyczepności. [br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 12:11_________________________________________________Góral,mam możliwośc kupna WAG1 za 70zł.opłaca się? chcesz sobie autko podpiąć sobie kup do tego jakiś program i będziesz miał zawsze błędy wykasować się przyda ja tylko przypomnę że jakiś program i jakiś kabelek = strzał Airbagów niezapomniane wrażenia a może nawet laptop zamiast przednich zębów
AndyN Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ja tylko przypomnę że jakiś program i jakiś kabelek = strzał Airbagów niezapomniane wrażenia a może nawet laptop zamiast przednich zębów Eee ... No risk, no fun
Rekomendowane odpowiedzi