Aydaho Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nie przeginaj :kox: :kox: :kox: karwa zacytować się nie daje szkoda , chciałem sobie zostawić w "notatniku" i powklejać tu i ówdzie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Oskaro Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Cytat: moskal Dzisiaj o 12:01 Powiem wam tak , tez kiedyś nie lubiłem Poźka , też mnie wkurzał , wrzucał moje wypowiedzi z klubowego na ogólny , nie odpisywał (nie odpisuje do teraz) na PW , ale od wieczoru kiedy pukaliśmy jedną laske wszystko diametralnie się zmieniło Dlaczego mnie tam nie było ??????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! podobno w tym czasie pukaleś Natasze w grinrumie "Tańca z gwiazdami" :kox: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:41_________________________________________________ A no tak - teraz sobie przypominam
MoorPH Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Siemaneczko laseczki.. ciśnienie mi podskoczyło chcesz mnie wykończyć Ja Ciebie?? A skądże.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 14:07_________________________________________________ To było dzisiaj u mnie niedaleko domu :-] :-] :-] Wkurzyłbym się jakbym rano przyszedł i trudno by mi było rozpoznać, które auto to moje: Ja mialem tak samo na pradze, gdzie stał moj drugi scigacz.. Opel Astra I Zasypany ze ledwo go wczoraj odkopałem.. Ale jezdzi.. jest dobrze.. Troche mu się tylko kolo zblokowalo, bo stal od listopada. Ale juz jest ok..
.i.KALI.i. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mozna się wkur*%# tymbardziej jeśli to np. siostra.
boberek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 no to co najpierw arkadia potem janki czy odrazu janki bo sie juz zgubiłem
m@riucha Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mozna się wkur*%# tymbardziej jeśli to np. siostra. zależy jaka kuzynka ja się z taką przyszywaną "kuzyneczką" rozdziewiczyłem w wieku 15 lat Ps. żeby nie było że pedofilstwo to oboje mieliśmy skończone 15
.i.KALI.i. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 zależy jaka kuzynka demotywacja polega tutaj na bliskiej rodzinie. I tu jest ból a trzeba przyznać że tyłeczek zacny :slina: Nogi troche grubawe i krótkie ale i tak ida na bok więc to bez znaczenia
Reggi Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 plusem jest jednak to że moja padlina ma nowe kółeczka na lato :kox: :kox: Góral_tz wieeeeeeeeelkie dzięki za transport :notworthy: Karwa cycek wkońcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :kox: Trzeba pokazać, Pozierowi, gdzie jego miejsce Dolicz dwa szeregi dalej niż powinien być
Pingvin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mozna się wkur*%# tymbardziej jeśli to np. siostra. zależy jaka kuzynka ja się z taką przyszywaną "kuzyneczką" rozdziewiczyłem w wieku 15 lat Ps. żeby nie było że pedofilstwo to oboje mieliśmy skończone 15 Ja chyba bym wolał od razu do Janek skoczyć a nie przez te jadące 20km/h badziewia się czołgać...
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 no to co najpierw arkadia potem janki czy odrazu janki bo sie juz zgubiłem nie!! najpierw TORWAR o 19, potem podjedziemy do arkadii a na 21 pojedziemy do Janek
Korzeń Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Dlaczego mnie tam nie było ??????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Księgowy nie lubi blondasków :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 postaram sie dojechac bo juz sie stesknilem za Waszymi zakazanymi gebami :> Noo.. Ładnie.. Oskaro sie pojawił. Stary Gdzieś był jak Cie nie było??
Oskaro Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 postaram sie dojechac bo juz sie stesknilem za Waszymi zakazanymi gebami :> Noo.. Ładnie.. Oskaro sie pojawił. Stary Gdzieś był jak Cie nie było?? Pracowalem, a potem po pracy wypoczywalem. Teraz mam luzniejszy czas w pracy wiec popisze o pierdolach z Wami
boberek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 no to co najpierw arkadia potem janki czy odrazu janki bo sie juz zgubiłem nie!! najpierw TORWAR o 19, potem podjedziemy do arkadii a na 21 pojedziemy do Janek Weź idz zobacz czy Cie w kuchni obok kuzynki nie ma :polew:
MoorPH Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Pracowalem Taa.. Ja też tak zawsze mówie.. Trzeba sie spotkać, jeszcze czeka nas moja weselna.. :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Poziu paździeżanko zerkniesz, czy w Jankach nie sypneli solą alibo czy nie odśnieżyli za bardzawo?
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Poziu paździeżanko zerkniesz, czy w Jankach nie sypneli solą alibo czy nie odśnieżyli za bardzawo? Z Otrębów nie chce Ci się podjechać ? Czy po porostu nie wiesz, którą furę wziąć ?
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jest idealnie na ślizganie... wczoraj zjechałem 2 w nocy dzisiaj byłem i jest tak samo
kokos Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 no to k...w gdzie ten spot dzisiaj,?arkadia? janki? arkadia--->janki?
Rekomendowane odpowiedzi