Reggi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Starcy głoszą, że Echo tego Plaskacza do dzisiaj unosi się gdzieś w Nadarzyńskich Lasach.. I biada temu kto go usłyszy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Kurfa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dzisiaj się śmiejecie ale odegram się niedługo...pantoflarze niech no tylko minie wam głupawka :naughty:
moskal Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dzisiaj się śmiejecie ale odegram się niedługo...pantoflarze niech no tylko minie wam głupawka :naughty:
Reggi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dzisiaj się śmiejecie ale odegram się niedługo...pantoflarze niech no tylko minie wam głupawka :naughty:
Carlos Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Cze, Wreszcie dodzwoniłem się do Rogala. Korekta będzie 25.02.2010. )
m@riucha Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Carlos ile masz po wirusie? bo ja cały czas walczę wewnętrznie czy robić wirusa
poziek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Carlos ile masz po wirusie? bo ja cały czas walczę wewnętrznie czy robić wirusa :polew: szoking
Reggi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Carlos ile masz po wirusie? bo ja cały czas walczę wewnętrznie czy robić wirusa AVF + Q..= Robić !
Oskaro Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 YO Bydlaki Nie wierze żeby Poziu jebnął taki błąd i się oświadczył - NIE MA CHUUJA
m@riucha Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Carlos ile masz po wirusie? bo ja cały czas walczę wewnętrznie czy robić wirusa :polew: szoking chodzi mi o to, że czym więcej kuni pod noga tym bardziej ją dociskam a teraz sobie serią dostojnie jeżdzę i mam w dupu ściganie się. No chyba, że jest śnieg to wtedy moja silna wola wysiada z auta a ja się bawię Q. Musze podjechać na hamownię bo nie wydaje mi się że mam serię, 2 razy się ścigałem z 1,9 Q i w obu przypadkach byłem szybszy. Z lżejszym paskiem też dałem radę
MRoger Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Panowie okazja ... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T1262089
MoorPH Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Panowie okazja ... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T1262089 Biere..
Aydaho Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 YO Bydlaki Nie wierze żeby Poziu jebnął taki błąd i się oświadczył - NIE MA CHUUJA dokładnie statuła męskiej wolności i niezależności, wiecznie twarda pyta i niedościgniony ruchacz nawet wiewiórczych dziupli okazałby się ..... różowym bamboszem ps. a tak poważnie jeśli to prawda ( w co mooocno wątpię ) graty wkońcu pierwsza w życiu męska decyzja
Reggi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dokładnie statuła męskiej wolności i niezależności, wiecznie twarda pyta i niedościgniony ruchacz nawet wiewiórczych dziupli okazałby się ..... różowym bamboszem :laghing2: ps. a tak poważnie jeśli to prawda ( w co mooocno wątpię ) graty wkońcu pierwsza w życiu męska decyzja Podejrzewam, że jeśli było by to prawdą to info miało by status TOP SECRET
poziek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ps. a tak poważnie jeśli to prawda ( w co mooocno wątpię ) graty wkońcu pierwsza w życiu męska decyzja Adaś palnij się w łeb [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 14:10_________________________________________________ Podejrzewam, że jeśli było by to prawdą to info miało by status TOP SECRET dlaczego ?
Aydaho Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Adaś palnij się w łeb ok - wszystko jasne ...wiewiórki nadal nie mogą spać spokojnie - nigdy nie wiadomo jaki PTASZEK zajrzy do dziupli:decayed:
poziek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 nigdy nie wiadomo jaki PTASZEK zajrzy do dziupli wiecznie jurny pamiętaj, że przeciwieństwa się przyciągają dlatego też tak cie lubię pantoflu :kox:
Reggi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dlaczego ? Ptak wolności uj***ł by se skrzydełka swoim własnym dziobem ? ..ale trza Ci przyznać Twój status na FB był już mega wyczynem..to i może do cyrkonii już mały krok :naughty:
poziek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dlaczego ? Ptak wolności uj***ł by se skrzydełka swoim własnym dziobem ? ..ale trza Ci przyznać Twój status na FB był już mega wyczynem..to i może do cyrkonii już mały krok :naughty: ćwoku status był chyba z rok bez zmian zaczęły się jazdy jak ustawiłem, że jestem singlem :tongue4: :tongue4: mośku
Rekomendowane odpowiedzi