moskal Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Chciał to ma ale to był twój pierwszy raz ????
AndyN Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Chciał to ma ale to był twój pierwszy raz ???? Ale czyj "pierwszy raz"? Jego czy mój?
Buba Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Jedziesz, Nosferski Dawaj nagrodę OT za to ???? zapomnial tylko wrzucic co bylo wczesniej :gwizdanie:
moskal Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Chciał to ma ale to był twój pierwszy raz ???? Ale czyj "pierwszy raz"? Jego czy mój? Pana moderatora naturalnie
Nosfer Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Jedziesz, Nosferski Dawaj nagrodę OT za to ???? zapomnial tylko wrzucic co bylo wczesniej :gwizdanie: Co wcześniej ? Chciał to ma ale to był twój pierwszy raz ???? Ale czyj "pierwszy raz"? Jego czy mój? Pana moderatora naturalnie Naturalnie - NIE
moskal Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Naturalnie - NIE no nie pierd.ol że ostatnio Ragusiowi kropka tez wsadziłeś :shocked: :shocked: :shocked:
Buba Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Jedziesz, Nosferski Dawaj nagrodę OT jaki post byl wczesniej :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Naturalnie - NIE no nie pierd.ol że ostatnio Ragusiowi kropka tez wsadziłeś :shocked: :shocked: :shocked: Zwariowałeś. Jedziesz, Nosferski Dawaj nagrodę OT jaki post byl wczesniej :gwizdanie: A po co ?
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 mam dylemat apropo silnika 2.5, myślę że ktoś pomoże?? :gwizdanie Pogadaj z Flyerem Ps. Nie kupuj tego Zależy który rocznik Ragga się nie zna, jeździ jakimś cifem ..ale co To ma do rzeczy ? Andrzejku asie połączeń w systemie Double BT, oraz specu od wszelkich 2.5 Tdi..którego się chwali..bo się go niestety ma Naturalnie - NIE no nie pierd.ol że ostatnio Ragusiowi kropka tez wsadziłeś :shocked: :shocked: :shocked: Co Ty..to taki jeden nietutejszy służbista
moskal Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Co Ty..to taki jeden nietutejszy służbista Wihajster ????
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Co Ty..to taki jeden nietutejszy służbista Wihajster ???? Gdzie tam.. Chudineziak
moskal Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Gdzie tam.. Chudineziak Jak to sie w wojsku mówiło na kociarstwo po obcince które lekko zaczeło kozaczyć : NAJEBAŁO PRĄDU W KITE ????
Buba Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Gdzie tam.. Chudineziak Jak to sie w wojsku mówiło na kociarstwo po obcince które lekko zaczeło kozaczyć : NAJEBAŁO PRĄDU W KITE ???? :polew:
Italiano Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Dostałem coś takiego Czy to jest słuszne z prawem? A tak a propo to znalazłem to: http://moto.money.pl/taryfikator-mandatow/ punkt 139, według tego dostałem mandat.
AndyN Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Andrzejku asie połączeń w systemie Double BT, oraz specu od wszelkich 2.5 Tdi..którego się chwali..bo się go niestety ma Pitolenie i tyle Do jednego wora pod nazwą "2,5 tdi" wrzuca się kilka modeli silnika. I zazwyczaj robią to osoby, które same nie miały V6 ale na forum o tym czytały Wiedziałeś o tym, że pierwsze V6 AFB produkować zaczęto w 1997 roku? I jest to niby to samo co BAU/BCZ/BDG/BDH z 2003 roku? EOT
Nosfer Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Dostałem coś takiego Ale Ci przyjebali Nie rozumiem dlaczego podpięli Ci art. 97KW. (Kto wykracza przeciwko innym przepisom o bezpieczeństwie lub o porządku ruchu na drogach publicznych, podlega karze grzywny do 3.000 złotych albo karze nagany.) A nie tylko art. 47 ? - mandat z taryfikatora 100zł.
malik Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ... które same nie miały V6 ale na forum o tym czytały Gdzie tam czytały... słyszały od kolegi kolegi, który chyba gdzieś czytał na jakimś forum o przypadłościach zaniedbywanego 2.5 w jakiejś B5. Czy ze zrozumieniem? Wątpię. Ja swoje BFC 2.5 wspominam bardzo dobrze. Podczas ponad 2 lat użytkowania nie miałem absolutnie żadnych problemów. W życiu nie zamieniłbym na 4 cylindrowego 1.9.
Rekomendowane odpowiedzi