soolek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Siema Orientujecie się czy ta przetwornica podejdzie do bi-xenonu? ewentualnie czy da się coś z nich zrobić poza sprzedażą? Posiadam Takie a planuję zakup lampek BI-x. pozdro Proszę nie robić OT
moskal Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dzwonił mechanik ze Parówa zrobiona , na ciepłym silniku pracuje bardzo ładnie , w tej chwili wystudzaja motor żeby sprawdzić co bedzie na zimnym :>
Buba Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dzwonił mechanik ze Parówa zrobiona , na ciepłym silniku pracuje bardzo ładnie , w tej chwili wystudzaja motor żeby sprawdzić co bedzie na zimnym :> czyli dolot zassał twoja stara śmierdzącą skarpetkę i dlatego nie chciała chodzić równo??
moskal Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czyli dolot zassał twoja stara śmierdzącą skarpetkę i dlatego nie chciała chodzić równo?? nie powiedzial mi co było grane , jak bedzie pewny ze auto jest w 100% sprawne wszystko mi wyjaśni.
Buba Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czyli skarpeta... mówiłem ci żebyś nią nie zatykał dolotu :gwizdanie:
moskal Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czyli skarpeta... musze ci powiedzieć ze jest to całkiem możliwe :gwizdanie: jesli tak bedzie to sie chyba ugryze w czubek chója przy mechaniku :gwizdanie:
Buba Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ale by jaja byly jakby wyjal szmate z FMICa :polew:
kileeer Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Siema Orientujecie się czy ta przetwornica podejdzie do bi-xenonu? ewentualnie czy da się coś z nich zrobić poza sprzedażą? Posiadam Takie a planuję zakup lampek BI-x. pozdro haloo ktoś coś może wie?
Voucher Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Zrobie mały OT Znacie jakiś dobry zakład specjalizujący się w naprawie klimatyzacji? Bo mam taki problem: http://www.a4-klub.pl/smf/klimatyzacja/odp_b5_afn_chlodnica_klimatyzacji-t31965.0.html;msg1437763#msg1437763
Buba Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 trzeba cos puknac wreszcie, tylko niech sie W11 skonczy :naughty:
wit.s Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Flyer, Nosfer najlepszego :> :> :> A kim Ty jesteś Dziewczyno Ło Jezusicku. Znowu jakieś urodziny. No, to najlepszego. Flajer? Flajer? MOSKAL??? Żadnego nie znam. Długo są na Forum? Ile dali za Moda?
T-żółw Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Flajer? Flajer? MOSKAL??? Żadnego nie znam. Długo są na Forum? nie przejmuj się ja tez nie znam chyba nowicjusze jakies aaaa i Bryni już nie ma, nawet się nie pożegnała a tej Ani to tez nie znam zresztą ja teraz prawie nikogo tu nie znam, z obiegu wypadłem
moskal Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 siema dziewczęta tylko niech sie W11 skonczy :naughty: kto ogląda ??? ty czy konkubina ???[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 06:36_________________________________________________któż z naszych zielonych wpadł w "kropkomanie" ??? http://www.a4-klub.pl/smf/all_zawor_upustowy_blow_off_bov_w_tdi-t95410.0.html[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 06:40_________________________________________________pany potrzebuje schemat podłączenia wężyków do N75 w AEB , bo nie jestem pewny czy mam prawidłowo podpięte
hornet Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 MOSKAL??? Żadnego nie znam. Długo są na Forum? Ile dali za Moda? A Ty kim jesteś ?
moskal Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 pany potrzebuje schemat podłączenia wężyków do N75 w AEB , bo nie jestem pewny czy mam prawidłowo podpięte ponawiam prośbe :gwizdanie:
letallec Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Siema Orientujecie się czy ta przetwornica podejdzie do bi-xenonu? ewentualnie czy da się coś z nich zrobić poza sprzedażą? Posiadam Takie a planuję zakup lampek BI-x. pozdro haloo ktoś coś może wie? Nie bedzie
Aydaho Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Siema Orientujecie się czy ta przetwornica podejdzie do bi-xenonu? ewentualnie czy da się coś z nich zrobić poza sprzedażą? Posiadam Takie a planuję zakup lampek BI-x. pozdro nie
kileeer Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Dzięki bardzo. :> a miało być tak pięknie będę rezać zwykłe na czarne. pozdro :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Siema nie wiem czy bylo http://allegro.pl/item946996225_audi_a4_1_8t_quattro_310_koni_s4_rs4_rs6_sti_evo.html pozko wóz idzie do żyda
Rekomendowane odpowiedzi