Buba Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Siema mam coś na to słońce zastanawialem sie czego mi brakuje w tym watku i teraz juz wiem Wlasnie byl rzeczoznawca i w szoku byl ze auto nie jest poobijane i ze grubosc lakieru nie powoduje znoszenia na ktoras strone
krzyniek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 właśnie morduje się z piwem (cholernie chce mi się pić) a piwo mi nie idzie
soolek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 właśnie morduje się z piwem (cholernie chce mi się pić) a piwo mi nie idzie
krzyniek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 właśnie morduje się z piwem (cholernie chce mi się pić) a piwo mi nie idzie nie trzeba, dochodzę do wniosku że piwo już mi nie podchodzi albo coś mocnego albo mineralna ewentualnie sok
krzyniek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 mineralna to dobra na popitkę ... "łomatko" :sick3:
PARAF Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 mineralna to dobra na popitkę ... Taaaa... A zimą śnieg na zagrychę... Łeb napierdala tak, że aż trzeszczy
krzyniek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 nie przesadzaj dziś jest dobrze :gwizdanie:
moskal Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 nie przesadzaj dziś jest dobrze :gwizdanie: bardziej "średnio" a nie "dobrze"
krzyniek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 nie przesadzaj dziś jest dobrze :gwizdanie: bardziej "średnio" a nie "dobrze" w sumie to i mnie dynka zaczyna boleć
Kolkov Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 I jak tam weselowicze? Wszyscy żyją? ponoć straszna chryja była, Nosfer zażartował, że wlepi komuś moderacje i wyhaczył sztukę Wesele miało finisz na ostrym dyżurze bo szycie było koniecznością
Rekomendowane odpowiedzi