Buba Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 I jak tam weselowicze? Wszyscy żyją? ponoć straszna chryja była, Nosfer zażartował, że wlepi komuś moderacje i wyhaczył sztukę Wesele miało finisz na ostrym dyżurze bo szycie było koniecznością :polew:
moskal Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 I jak tam weselowicze? Wszyscy żyją? ponoć straszna chryja była, Nosfer zażartował, że wlepi komuś moderacje i wyhaczył sztukę Wesele miało finisz na ostrym dyżurze bo szycie było koniecznością podobno chodziło o teścia :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 podobno chodziło o teścia :gwizdanie: bezczelny, groził Tacie kropkiem? Najeb... chlapnął jak u Kaliego, że z plebsem się nie zadaje i wyrwał w tubę _________________________________________________ BTW Nosfer, Flyer wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
moskal Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 podobno chodziło o teścia :gwizdanie: bezczelny, groził Tacie kropkiem? Najeb... chlapnął jak u Kaliego, że z plebsem się nie zadaje i wyrwał w tubę chciał tatusiowi wlepić moderacje na czas weselicha , stary nie był gorszy - zbanował synusia :kox: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 15:37_________________________________________________ i ode mnie ode mnie tyż :kox:
Wandej Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 podobno chodziło o teścia :gwizdanie: bezczelny, groził Tacie kropkiem? Najeb... chlapnął jak u Kaliego, że z plebsem się nie zadaje i wyrwał w tubę chciał tatusiowi wlepić moderacje na czas weselicha , stary nie był gorszy - zbanował synusia :kox: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 15:37_________________________________________________ i ode mnie ode mnie tyż :kox: zbanował :polew: bardziej moderacja twarzy
T-żółw Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 karwa jaki opis :polew: http://www.moto.allegro.pl/item1051492354_subaru_impreza_sti_nie_mylic_z_tdi.html
hornet Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 karwa jaki opis :polew: http://www.moto.allegro.pl/item1051492354_subaru_impreza_sti_nie_mylic_z_tdi.html Było kilka stron wcześniej w strefie śmiechu. Nie pij tyle bo pamięć szwankuje.
T-żółw Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 horni obecnie nie studiuję forum jak kiedyś wiec dla mnie to nowość a picie to było wczoraj konkret u oniaka
hornet Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 horni obecnie nie studiuję forum jak kiedyś wiec dla mnie to nowość a picie to było wczoraj konkret u oniaka Jak co sobote :gwizdanie: Sima pipki Czy w 100 licy też tak napier**a deszcz ?
Buba Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Siema horni obecnie nie studiuję forum jak kiedyś wiec dla mnie to nowość a picie to było wczoraj konkret u oniaka Jak co sobote :gwizdanie: Sima pipki Czy w 100 licy też tak napier**a deszcz ? napier...lalo wczoraj ale nie jest zle. W nocy bylem w grodzisku i mi sie kola w samochodzie schowaly pod woda
Buba Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 napier*ala od rana gdzie? Wy tam chyba z PIXIm macie inna strefe klimatyczna :gwizdanie:
bajk Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 napier*ala od rana gdzie? Wy tam chyba z PIXIm macie inna strefe klimatyczna :gwizdanie: na ochocie jak wyjeżdżałem z domu padało, teraz na mokotowie to samo :/
ono Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Jak co sobote Już nie te lata żeby co tydzień walić , ale w ta sobotę było mega grubooooo :D
Rekomendowane odpowiedzi