Italiano Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Siema, kto dzisiaj avantem b5 srebrnym na WK przytulił się do barierki na trasie łazienkowskiej?
musti Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 w logo audi masz śrubkę. może to Ci pomoże http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63744 Ok zdjąłem to.coś małego w tej luce na dole jest taki prostokącik ale czy to immo.Pomoże ktoś ? to jest immo , podepnij vaga i pokaż błedy Nie masz drugiego kluczyka może ? Właśnie nie mam , ale dorobić idę
Buba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 kufa wlasnie bylem po kwasowke i jaja mi poplynely razem z potem
moskal Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Właśnie nie mam , ale dorobić idę to dorób immo bo bez tego ,to se możesz kluczykiem gile z nosa wyciągać :kox: :kox:
musti Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Właśnie nie mam , ale dorobić idę to dorób immo bo bez tego ,to se możesz kluczykiem gile z nosa wyciągać :kox: :kox: musze podłączyć kompa bo bez tego to :gwizdanie:.
Kolkov Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 kufa wlasnie bylem po kwasowke i jaja mi poplynely razem z potem klymka nie bangla?
Kolkov Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 audi rozebrane, hujdajem jechalem madzerfaker pamiętam tego hujdaja byłeś nim kiedyś na spocie BTW po co dzwoniłeś? Ja po 5 wróciłem do domu więc nie ogarniałem za dużo
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Czy ktoś z was siedzi w nieruchomościach ? Albo zna kogoś kto w tym siedzi, chodzi o rynek warszawski ? Proszę o PW :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 zapztac sie jak zakupy generalnie wszystko w pipke, ale kolo nie chciał negocjować no i Tosik miał dziś rano podjąć decyzję. Zrobiliśmy logi raz, wywaliło błąd G71, po podmiance tego czujnika, latał jak wściekły, szuszara raczej do czyszczenia, tylko ta kiera po dzikiej stronie Jak wracaliśmy to wyjeb... nam G71, na szczęście Tosik jak zwykle ma bagażnik pełen gadżetów
Nosfer Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 To gdzieś był ? Co kupujesz ? Potrzebuję kilku części, może przy okazji byś rzucił okiem Zderzak przód, błotnik prawy, maskę - LZ5L :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 To gdzieś był ? Co kupujesz ? byłem z Tosikiem oglądać anglika Potrzebuję kilku części, może przy okazji byś rzucił okiem Zderzak przód, błotnik prawy, maskę - LZ5L :gwizdanie: niestety, ów angol jest srebrny
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Czy ktoś z was siedzi w nieruchomościach ? Albo zna kogoś kto w tym siedzi, chodzi o rynek warszawski ? Proszę o PW :gwizdanie: Jeszcze nie wiesz do kogo dzwonić. buuuu wal do mnie
PARAF Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 cos ja od ciebie chcialem masz telefon...?
Buba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 cos ja od ciebie chcialem masz telefon...? swoj mam...
PARAF Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 cos ja od ciebie chcialem masz telefon...? swoj mam... aha w takim razie nie czytasz PW... :bicz3:
Buba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 cos ja od ciebie chcialem masz telefon...? swoj mam... aha w takim razie nie czytasz PW... :bicz3: zapomnialem
Rekomendowane odpowiedzi