Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 później gdzieś dalej ale ze jak znowu jakies balety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 hornet szykuj sie na sobote i bemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 hahaha nie mam hamulców !!! muszę wymienić ale jak chcesz to może do soboty doprowadzę moją małą niunię (niespodzianka) i wtedy możemy się zmierzyć z twoją Andzią P.S Odbierz tel !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ale jak chcesz to może do soboty doprowadzę moją małą niunię (niespodzianka) i wtedy możemy się zmierzyć z twoją AndziąOj wujek Poź chybaby wyszedł z siebie i stanął obok jakby dostał baty od traktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Oj wujke Poź chybaby wyszedł z siebie i stanął obok no co ty odpalilby koncert na DVD z ta ladna pania i by mu przeszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 no co ty odpalilby koncert na DVD z z pylota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No dziewczynki moje nawet dziś wziąłem fotoaparat do Diagtronika żeby fotki strzelić w jakiej rozjebce jest moja niuchnia, ale k**wa sie spieszyłem i mi się zapomniało Po krótce.... motorownia wybebeszona leży na podłodze, obok cały zawias, a aftko wyyysoko na podnośniku. Tylko wał i szyby są na miejscu, ale nawet ich zasunąc nie możne bo komp wyjęty :biggrin: . Nawet wydech gdzieś tam pod ścianą leżakuje i łapie ochotę na basowy pomruk, ale to nie szybko, dziś dopiero szuszareczki poleciały do Katowic, a wrócą nie wiadomo kiedy bo to weekend długi i może gdzieś zabawią nad wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No piknie Norbi troche cie to bedzie kosztowalo tylko zeby przy skladaniu tego wszystko wsadzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 tylko zeby przy skladaniu tego wszystko wsadzili Jak tak na to wszystko patrzyłem to też mam wąpliwości ( jest tego od hu...), ale spoko bede przy reaktywacji i jak coś zostanie to przyniose na spota :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 przyniose na spota to jakby tam jakas jedna turbawka albo cos takiego to sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 reaktywacji i jak coś zostanie to przyniose na spota Hłe, hłe, hłe. No coby nie powiedzieć - uwielbiam Twoje poczucie humoru. Podnosi mnie na duchu jak patrzę ile kasy wpieprzam w swoją bestię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 dzisiaj mam lenia i mnie nie bedzie :frown: ...w koncu o normalnej godzinie jestem w domu oniak jabys jechal w sobote na bemowo to wartaloby sie zgadac..acha jade sam bez K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No coby nie powiedzieć - uwielbiam Twoje poczucie humoru. Podnosi mnie na duchu jak patrzę ile kasy wpieprzam w swoją bestięTo takie nasze zboczenie Wit's i chyba nie tylko nasze :exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Oj wujek Poź chybaby wyszedł z siebie i stanął obok jakby dostał baty od traktora no co Ty od 1 juz dostal, to by kolejnym lomotem sie tak bardzo nie przejal Pozio, nie masz sie co przejmowac, bo Rex dostal juz z zatrzymanego :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Sorki ale nie mam dzisiaj ochoty na żarty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 nie mow tylko ze termin projektu PistacjaKiller sie znowu przesunal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Po spocie bylo 6 A4 i jedna jakas Toya czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Wiedziałem ze toya się odbije echem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ale odziwo nie bylo zadnej B5 same B6 i jedna B7 :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 szkoda, że żadnego 1.8T... turbine potrzebuje do podmianki ludzie!! gdzie szukać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi