poziek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Niby zielony a taki jakis nieogarniety :gwizdanie: Pewnie to coś na palcu prawej reki go uwiera i denerwuje :naughty: blokuje szare komorki przed dzialaniem :gwizdanie: to ja pier.dole i sie nie żenie to samo powiedział mi kiedyś wit.s :naughty:
Buba Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Niby zielony a taki jakis nieogarniety :gwizdanie: Pewnie to coś na palcu prawej reki go uwiera i denerwuje :naughty: blokuje szare komorki przed dzialaniem :gwizdanie: to ja pier.dole i sie nie żenie widocznie to dziala jak kryptonit na supermana
spetsnaz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Na bal przebierańców przychodzi piękna młoda dziewczyna cała pomalowana na biało. Faceci się zaślinili ale jak to faceci żaden nie miał odwagi zapytać za co koleżanka się przebrała. Po kilku kolejkach jeden najbardziej rozhuśtany koleś podchodzi i grzecznie pyta. -Ty lala a tak właściwie to za co jesteś przebrana? -Na co ona rozchyla nogi i mówi: za dziurę w zębie.
Buba Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Na bal przebierańców przychodzi piękna młoda dziewczyna cała pomalowana na biało. Faceci się zaślinili ale jak to faceci żaden nie miał odwagi zapytać za co koleżanka się przebrała. Po kilku kolejkach jeden najbardziej rozhuśtany koleś podchodzi i grzecznie pyta. -Ty lala a tak właściwie to za co jesteś przebrana? -Na co ona rozchyla nogi i mówi: za dziurę w zębie. :polew: :polew:
wit.s Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Niby zielony a taki jakis nieogarniety :gwizdanie: Pewnie to coś na palcu prawej reki go uwiera i denerwuje :naughty: blokuje szare komorki przed dzialaniem :gwizdanie: to ja pier.dole i sie nie żenie to samo powiedział mi kiedyś wit.s :naughty: A w życiu :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Niby zielony a taki jakis nieogarniety :gwizdanie: Pewnie to coś na palcu prawej reki go uwiera i denerwuje :naughty: blokuje szare komorki przed dzialaniem :gwizdanie: to ja pier.dole i sie nie żenie to samo powiedział mi kiedyś wit.s :naughty: tobie powiedział kolega , mi powiedział tak ojciec
poziek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wczoraj mieliśmy ustawkę z gallardo :gwizdanie: giejbaru i focus objechało tego żółtego potwora :naughty: a ja jade równo z focusem
Kolkov Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 a ty biedny w dełu? :gwizdanie: ponoć po megłajersie są inne opory powietrza :gwizdanie:
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Siemaaanko Ale mnie tu długo nie było. Za to przeprowadzka już ogarnięta i możemy się ustawiać na chlanie Trzeba opic nowy parapet a tak w ogóle to widzieliśta najnowszy numer Auto Świata?
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 bo jeszcze wtedy nie miałem, zdjęcia robione w zesżłe wakacje były. lepiej mówcie kiedy wpadacie opić nową chate
borryz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam czy będzie dzisiaj ktoś z VAGiem i umiejętnością ustawienia kątów synchronizacji?? ....jak mam jechać z tym gdzieś i płacić to wolę postawić browarka komuś z forum :> Jak się wyrobię dzisiaj z klimatyzacją to wpadnę i fajnie jakby mógł ktoś obadać mi temat
adamooo Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 szukaj kolegi ono..on Ci ustawi wszystko i nawet nie pije..więc najlepiej zabierz ze sobą zestaw mc donalds'a
borryz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 hehe Dzięki za wskazówkę.... zabiorę jednak bro - towar bardziej uniwersalny A jakby co to do maca też blisko
spetsnaz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam czy będzie dzisiaj ktoś z VAGiem i umiejętnością ustawienia kątów synchronizacji?? ....jak mam jechać z tym gdzieś i płacić to wolę postawić browarka komuś z forum :> Jak się wyrobię dzisiaj z klimatyzacją to wpadnę i fajnie jakby mógł ktoś obadać mi temat kolego borryz, opcja vagowania odblokowuje się dopiero po 5 spocie.
Buba Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam czy będzie dzisiaj ktoś z VAGiem i umiejętnością ustawienia kątów synchronizacji?? ....jak mam jechać z tym gdzieś i płacić to wolę postawić browarka komuś z forum :> Jak się wyrobię dzisiaj z klimatyzacją to wpadnę i fajnie jakby mógł ktoś obadać mi temat kolego borryz, opcja vagowania odblokowuje się dopiero po 5 spocie. chyba ze kolezanki na spota przywieziesz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi