poziek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 A Poziomka widze czuje się atakowany ale dzielnie się nie daje... W ramach odstresowania weź dodatkowe lekcje salsy, jedrne biusty i pośladki bardzo uspokajają Dzisiaj jadę na imprezkę Rage Race 2010 więc się zapewne tam wyluzuję i wytańczę
spanky Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Lepszy lamus z kółkiem na masce jak pedzio z diamentem :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 :polew: :polew: :polew: następny sp***rzaj :naughty:
huggy Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Chyba dostaniesz forumowego nobla Powiedz po tylko w jakim celu mam pisać u Krakusów? A jeśli chodzi o forum to ogólnie ok, większość jest zrozumiała łącznie z "szukajką" I nigdy nie zamierzałem atakować "kolegi"
poziek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Powiedz po tylko w jakim celu mam pisać u Krakusów? gdybyś chciał odwiedzić krakusów
huggy Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Ale ja nie chce odwiedzić Krakusów więc po co mam tam pisać Widziałeś bym coś kiedyś pisał o Krakowie? Mówisz że dziś jesteś na RR, fajnie bo moja znajoma jest na konferencji prasowej, wpadnę z ekipą na oklejanie to może się spotkamy? Pogadamy o regułach na forum..... pzr
poziek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 kończę z odpisywaniem bo to nie ma najmniejszego sensu
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Ale ja nie chce odwiedzić Krakusów więc po co mam tam pisać Widziałeś bym coś kiedyś pisał o Krakowie? Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Mówisz że dziś jesteś na RR, fajnie bo moja znajoma jest na konferencji prasowej, wpadnę z ekipą na oklejanie to może się spotkamy? Pogadamy o regułach na forum..... oooo... to gdzie i o której? Popatrze chętnie na tańce
huggy Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Szkoda...... Zawsze mógł bym poznać przed spotem, ekipa jest fajna, raczej byś się dogadał z chłopakami. W każdym razie ok bo OT ciągnie się o "d*pie marynie" zamiast spotkaniach na Mazowszu ale to chyba nie problem? Czytałem zasady, ale może ktoś z "zielonych" się wypowie czy za spamowanie w grupie lokalnej są warny? pzr
lukaszr Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 ale może ktoś z "zielonych" się wypowie czy za spamowanie w grupie lokalnej są warny? Zależy od rodzaju spamowania, ale oczywiście nie ma to znaczenia czy tu czy gdzie indziej - zasady są wszędzie takie same.
huggy Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Popatrze chętnie na tańce :naughty Wolał bym patrzeć na tańce tych panienek z RR. Chciałem pogadać i wyjaśnić a Wy się emocji spodziewacie pzr
moro99 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Czytałem zasady, ale może ktoś z "zielonych" się wypowie czy za spamowanie w grupie lokalnej są warny? pzr Wklej pare golych d*p i bedzie na temat
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Popatrze chętnie na tańce :naughty Wolał bym patrzeć na tańce tych panienek z RR. Chciałem pogadać i wyjaśnić a Wy się emocji spodziewacie pzr a czy ja o czymś innym pisze? Nie bierz wszystkiego do siebie a będzie milej, łatwiej i przyjemniej
huggy Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Dziękuję za wyjaśnienie..... Dodam czemu pytałem. Na moim poprzednim forum w grupie regionalnej były tematy: spotkanie GM i luźne rozmowy. W spotkaniach zwięźle i na temat, w luźnych rozmowach o wszystkim. Tak więc postaram się wdrożyć w życie forum, nie przeginać i nie tworzyć zbyt dużo literatury. pzr
hornet Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Dziękuję za wyjaśnienie..... Dodam czemu pytałem. Na moim poprzednim forum w grupie regionalnej były tematy: spotkanie GM i luźne rozmowy. W spotkaniach zwięźle i na temat, w luźnych rozmowach o wszystkim. Tak więc postaram się wdrożyć w życie forum, nie przeginać i nie tworzyć zbyt dużo literatury. pzr Co za brednie. W tym wątku dajesz co chcesz ile chcesz i za ile chcesz. Gołe dupensje wskazane ale do nich jest też osobny wątek Pewnie na A3 siedziałeś bo tam jakieś pojebane zasady są. Powitać i uważaj na warsiowioków [br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 16:22_________________________________________________ Lepszy lamus z kółkiem na masce jak pedzio z diamentem :polew: Widzę chłopcy wpadli sobie w oko. hmmm ciekawe które ? :polew:
huggy Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Nie kolego na www.v40.pl Brednie, ale wg regulaminu wynika co innego więc oficjalnie spytałem. Widzę że jest inaczej, życie pokaże a co dopy są na wkupne? pzr
hornet Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Nie kolego na www.v40.pl Brednie, ale wg regulaminu wynika co innego więc oficjalnie spytałem. Widzę że jest inaczej, życie pokaże a co dopy są na wkupne? pzr Tu jest jak w matrixie......... ale kultura "jakaś" obowiązuje.
huggy Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 hmmm ciekawe które ? Dobre Nie wiem jak Poziek ale "moje oko" możesz zostawić w spokoju pzr
hornet Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 hmmm ciekawe które ? Dobre Nie wiem jak Poziek ale "moje oko" możesz zostawić w spokoju pzr Ja męskich nie tykam Jeszcze Cię musi szaman zaczarować. Pamiętaj żeby na spota dostarczyć buteleczkę 0,7 albo nie bo nie prześlą do mnie tylko sami wychlają. Wyślę Ci adres na pw gdzie masz ją wysłać.
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Pewnie na A3 siedziałeś bo tam jakieś pojebane zasady są. Apeluje o hamowanie się w ocenach innych for. Siedze na A3 od ponad 4 lat i nie zauwazyłem, żeby zasady były pojebane. Jest po prostu specyficzny klimat, specyficzny jak na kazdym forum i w kazdej grupie znajomych, a Twoja nieumiejętność wyczucia tego niech nie będzie powodem oczerniania innych.
Rekomendowane odpowiedzi