hornet Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Grill ? Jutro ? kórwa jutro i w niedziele mam malowanie najwyżej będziesz kładł tynk mineralny
moskal Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Grill ? Jutro ? kórwa jutro i w niedziele mam malowanie najwyżej będziesz kładł tynk mineralny ja nie wiem jak na drabine jutro wleze :kox: :kox:
hornet Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Grill ? Jutro ? kórwa jutro i w niedziele mam malowanie najwyżej będziesz kładł tynk mineralny ja nie wiem jak na drabine jutro wleze :kox: :kox: Po co Ci drabina no chyba że masz mieszkanie 3,5 wysokie. Za to jak miękko będzie Ci chodził nadgarstek jak u lakiernika
siemian Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Panowie kogo mogłem widzieć dzisiaj o 7:55 w Andrychowie (droga Bielsko-Kraków). Czarny (lub ciemny) b6 Avant na rameczkach klubowych, rejestracja WZ. Tak w ogóle to się przywitam bo jeszcze mnei tu chyba nigdy nie było :hi:
bajk Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 http://www.racingforum.pl/-Szkolenie-kier-Pro-Sprint-PROMOTION-w-NMnP-14082010--t78595.html ma ktoś ochotę na upalanko ?
poziek Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 http://www.racingforum.pl/-Szkolenie-kier-Pro-Sprint-PROMOTION-w-NMnP-14082010--t78595.html ma ktoś ochotę na upalanko ? kiepskie jest to lotnisko...łączone płyty...dla zawieszenia audi masakracja
bajk Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 kiepskie jest to lotnisko...łączone płyty...dla zawieszenia audi masakracja hm.. pojadę stestuję, może wrócę bez lawety
poziek Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 kiepskie jest to lotnisko...łączone płyty...dla zawieszenia audi masakracja hm.. pojadę stestuję, może wrócę bez lawety pewnie bez lawety ale wahacze dostają na dzień dobry...
musti Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 hm.. pojadę stestuję, może wrócę bez lawety :decayed zamów komplecik wahaczy u Tomka na zaś
T-żółw Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 a pamietam jak mi pisał - Adam kupuj OOOO jedyna słuszna marka pewnie tak mówiłem ale...jak audi jest z q inaczej szału nie ma i można brać skodę
soolek Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 a pamietam jak mi pisał - Adam kupuj OOOO jedyna słuszna marka pewnie tak mówiłem ale...jak audi jest z q inaczej szału nie ma i można brać skodę mu !
bajk Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Będę zamawiał z GB poduszkę przednią silnika Neuspeed - http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320473426043 - chce ktoś się podłączyć? Zamawiam jutro z rańca. Suitable for: * Audi A4 B6 1.8T * Audi A4 B7 1.8T * Audi A4 B7 2.0T Including Quattro Models
Reggi Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Malik...najlepszego :banan3: :banan3: :banan3:
ba$ior Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam, Proszę o namierzenie (gdzie stoi, gdzie najczęściej widziany) lub jakieś podpowiedzi na temat auta Mazda RX8, biała z dodatkami czarnym, duża lota na klapie, po tuningu na styl NFS...blachy W2 OVP Kierowniczka auta spowodowała kolizję z moim Audi i zbiegła z miejsca wypadku... Jeżeli ktoś coś to proszę pisać. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi