grippen Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam, Proszę o namierzenie (gdzie stoi, gdzie najczęściej widziany) lub jakieś podpowiedzi na temat auta Mazda RX8, biała z dodatkami czarnym, duża lota na klapie, po tuningu na styl NFS...blachy W2 OVP Kierowniczka auta spowodowała kolizję z moim Audi i zbiegła z miejsca wypadku... Jeżeli ktoś coś to proszę pisać. Pzdr A nie możesz zgłosić się na Policje i powiedzieć im o zdarzeniu jeżeli oczywiście masz numery rejestracyjne to oni namierzą w minute do kogo należy samochód i musisz mieć jeszcze świadków
moskal Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 :sick3: dopiero wstałeś? nie , dopiero wróciłem :kox: :sick3:
moskal Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 :sick3: Zmień dietę Ojciec na mniej alkoholową ???? nie da rady , mój lekarz sie na to nie zgodzi
PARAF Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 :sick3: Zmień dietę Ojciec na mniej alkoholową ???? nie da rady , mój lekarz sie na to nie zgodzi No to zmień lekarza
moskal Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 A miał malować :gwizdanie: malowałem , a owszem :kox: pracowałem z gościem , rasowym "wykańczaczem" wnętrz , 56 lat , od ponad 20-stu nie trzeźwieje , musiałem dotrzymywać kroku i choć było ciężko to dałem rade a wy jak ???? :naughty: :naughty:
Flyer Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 a ja wczoraj plywalem na pontonie u kumpla na stawie... ganialismy bobry, rozpracowalismy 2x0,7l :gwizdanie: dzis tez plywalem... niestety bezalkoholowo moskal, zderzak i inne gadzety czekaja juz :gwizdanie:
T-żółw Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Proszę o namierzenie (gdzie stoi, gdzie najczęściej widziany) lub jakieś podpowiedzi na temat auta Mazda RX8, biała z dodatkami czarnym, duża lota na klapie, po tuningu na styl NFS...blachy W2 OVP podobne jak nie to samo auto widuje jak wracam z pracy za Dw. Zachodnim, przed Grójecką przy biurowcach koło nowej biedronki
moskal Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 moskal, zderzak i inne gadzety czekaja juz :gwizdanie: skąd mam odebrac ??? jutro zadzwonie
adamooo Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 tam gdzie Żówik zawsze robi sobie sjeste popołudniową
Flyer Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 moskal, zderzak i inne gadzety czekaja juz :gwizdanie: skąd mam odebrac ??? jutro zadzwonie ursynow
soolek Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 moskal, zderzak i inne gadzety czekaja juz :gwizdanie: skąd mam odebrac ??? jutro zadzwonie ursynow A ja? A ja? Będziesz na spocie we wtorek? {adsm. Dobrze, że już koniec. Ten FINAŁ był cholernie wyczerpujący
Flyer Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 edmondo - mam dla Ciebie kiere, na spocie mnie nie bedzie, bo jade dzis wieczorem do Niemiec i wracam jutro w nocy.
Rekomendowane odpowiedzi