Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Dupeczki , mam nadzieję że nie upalacie mi teraz sprzęta na mieście
Korzeń Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Dupeczki , mam nadzieję że nie upalacie mi teraz sprzęta na mieście KR 846EP? właśnie wróciliśmy :polew:
Buba Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 PIXI ogarniaj sie bo ja jade na 90% jeszcze 14-17 w tamte rejony. Teraz byla taka patelnia ze myslalem ze sie rozpuszcze. Pierdy rolnikow to z augustowa slychac
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Dupeczki , mam nadzieję że nie upalacie mi teraz sprzęta na mieście KR 846EP? właśnie wróciliśmy :polew: Nie , akurat nie ten sprzęt
Korzeń Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Dupeczki , mam nadzieję że nie upalacie mi teraz sprzęta na mieście KR 846EP? właśnie wróciliśmy :polew: Nie , akurat nie ten sprzęt Uff
ono Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 k**wa mać , Trzeniu nic nie rozwaliłem ? podobno wczoraj na imprezie lataliśmy twoim sprzętem , nic nie pamiętam ehhh , hyhyhy
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 ku***a mać , Trzeniu nic nie rozwaliłem ? podobno wczoraj na imprezie lataliśmy twoim sprzętem , nic nie pamiętam ehhh , hyhyhy to dobrze , do tego służy Lukas :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Sprzęt za***rdala jak dziki , już nawet mandat dostałem za brak prawka
hornet Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 ku***a mać , Trzeniu nic nie rozwaliłem ? podobno wczoraj na imprezie lataliśmy twoim sprzętem , nic nie pamiętam ehhh , hyhyhy to dobrze , do tego służy Lukas :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Sprzęt za***rdala jak dziki , już nawet mandat dostałem za brak prawka Trzeniu to Ty jesteś tym giejozem o którym Poziek takie opowiastki snół ??
Lukas Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Trzeniu mam nadzieje ze program only C i nawet o A nie myslisz. A wczoraj oniak jeszcze ogarnial mowi ze prawie jak za malego na motorynce za to Zolw to dopiero dzik na tylne na przednie kolo aby do przodu
T-żółw Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Lucas a to jednak prawda, że na przednim kole od oniaka do domu dojechałem...bo słabo coś pamiętam :decayed:
Korzeń Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 ktoś biegnie? http://wosir.waw.pl/index.php?pid=1100
Kolkov Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 Pszemuś nie m mów że jak byś się obudził i zobaczył taki widoczek to byś się wkur... BTW albo jeszcze jestem najeb... albo ktoś poprzestawiał tematy na forum
Nosfer Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Pszemuś nie m mów że jak byś się obudził i zobaczył taki widoczek to byś się wkur... O 18.00 nie byłem O 5.00 rano miałbym w d.upie jaki tam jest widoczek Masakryczny weekend - nawet dzisiaj do pracy nie poszedłem jeszcze BTW albo jeszcze jestem najeb... albo ktoś poprzestawiał tematy na forum Jakbyś poczytał forum to byś wiedział , że przestawiło się to po przeprowadzce na nowy serwer.Wszystko będzie ustawione i wróci na swoje miejsce
Flyer Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 moskal to sie wakacjuje, czy bedzie jutro ?
hornet Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 moskal to sie wakacjuje, czy bedzie jutro ? Wygrzewa swojego skwarka na słońcu.
Rekomendowane odpowiedzi