poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Chyba naprawdę nie pojmujesz w jakiej jesteś sytuacji Poziu, To wygląda na prawdę poważnie. Wybrałeś już sobie miejsce spoczynku? A testament napisałeś? Powązki testament: 1. karton prezerwatyw: Oniak 2. pamiętnik z podrywów: Moskal 3. prywatną kolekcję filmów do zbiornika: Hornet 4. ławeczka ze sztangą: Lukas 5. odważniki: Adamoo 6. kosiarkę do trawy: Lukaszr 7. jakiś tam megłajers do czyszczenia auta: Malik 8. hektary pola: Nosfer - niech ma się gdzie wybudować (pod warunkiem, że zdejmie GPSa) 9. Evo - a to pewnie miszczuniu z wołomina już ogarnie na żyletki 10. konto na A4-klub: Hugo - w końcu będzie mógł sobie legalnie poużywać :polew:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ciekawy :> 11. papier toaletowy z łazienki: mcm
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 1. karton prezerwatyw: Oniak Oniak, odkąd zaciążył to może używać na razie do woli bez gumek 9. Evo - a to pewnie miszczuniu z wołomina już ogarnie na żyletki Zapisz na kościół. Nie do ruszenia
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 1. karton prezerwatyw: Oniak Oniak, odkąd zaciążył to może używać na razie do woli bez gumek widzisz...tu jest głębsza głębia...chodzi o używanie ale niekoniecznie z jednego pieca :gwizdanie: :kox:
Cristoforo Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Poziek kuzwa co to za ogłoszenie na dole :polew: zachlapałem monitor
Lukas Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 4. ławeczka ze sztangą: Lukas dobrze że nie dałeś mi odważników bo bym nie dźwignął A został jeszcze zestaw kieliszków po Dziadku
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A został jeszcze zestaw kieliszków po Dziadku hmmm właśnie myślę...
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 testament: 1. karton prezerwatyw: Oniak 2. pamiętnik z podrywów: Moskal 3. prywatną kolekcję filmów do zbiornika: Hornet 4. ławeczka ze sztangą: Lukas 5. odważniki: Adamoo 6. kosiarkę do trawy: Lukaszr 7. jakiś tam megłajers do czyszczenia auta: Malik 8. hektary pola: Nosfer - niech ma się gdzie wybudować (pod warunkiem, że zdejmie GPSa) 9. Evo - a to pewnie miszczuniu z wołomina już ogarnie na żyletki 10. konto na A4-klub: Hugo - w końcu będzie mógł sobie legalnie poużywać :polew: 1. Macie tak samo małe ? :polew: 2. Nie zrozumie co tam jest zapisane więc tłumacz na obrazki. 3. Na ***j mi to. 4. Przygniecie chłopaka. 5. b.d wybór 6. Lepiej coś do czarowania 7. 8. I tak sprzeda 9. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: 10. Teraz podobno siedzi po nickiem Zosia
Korzeń Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Chyba naprawdę nie pojmujesz w jakiej jesteś sytuacji Poziu, To wygląda na prawdę poważnie. Wybrałeś już sobie miejsce spoczynku? A testament napisałeś? Powązki testament: 1. karton prezerwatyw: Oniak 2. pamiętnik z podrywów: Moskal 3. prywatną kolekcję filmów do zbiornika: Hornet 4. ławeczka ze sztangą: Lukas 5. odważniki: Adamoo 6. kosiarkę do trawy: Lukaszr 7. jakiś tam megłajers do czyszczenia auta: Malik 8. hektary pola: Nosfer - niech ma się gdzie wybudować (pod warunkiem, że zdejmie GPSa) 9. Evo - a to pewnie miszczuniu z wołomina już ogarnie na żyletki 10. konto na A4-klub: Hugo - w końcu będzie mógł sobie legalnie poużywać :polew: A krzyż pod pałacem?
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ciekawy :> 11. papier toaletowy z łazienki: mcm przyda się zawsze, papieru nigdy dość byle by nie był używany :polew:
spanky Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ciekawy :> 11. papier toaletowy z łazienki: mcm przyda się zawsze, papieru nigdy dość byle by nie był używany :polew: bedzie lux ... Poziek robi to reka a potem oblizuje ...
spetsnaz Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 k**wa.. ludzkie pojęcie przerasta co się tu dzieje
Korzeń Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ciekawy :> 11. papier toaletowy z łazienki: mcm przyda się zawsze, papieru nigdy dość byle by nie był używany :polew: bedzie lux ... Poziek robi to reka a potem oblizuje ... k**wa nie podam mu już ręki
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ciekawy :> 11. papier toaletowy z łazienki: mcm przyda się zawsze, papieru nigdy dość byle by nie był używany :polew: Jest używany, ale tylko z jednej strony
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 znając jego codzienny humor śmiem twierdzić ze katuje się papierem ściernym o gradacji 40 :polew:
spanky Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ciekawy :> 11. papier toaletowy z łazienki: mcm przyda się zawsze, papieru nigdy dość byle by nie był używany :polew: bedzie lux ... Poziek robi to reka a potem oblizuje ... ku***a nie podam mu już ręki Ty się lepiej przestań z nim całować ...
Korzeń Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ciekawy :> 11. papier toaletowy z łazienki: mcm przyda się zawsze, papieru nigdy dość byle by nie był używany :polew: bedzie lux ... Poziek robi to reka a potem oblizuje ... ku***a nie podam mu już ręki Ty się lepiej przestań z nim całować ... pomyliłeś mnie z kimś ja nigdy nie trenowałem salsy
ono Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Wszystko ok ale te kieliszki które dziadek trzymał w duupie przez pierwszą , drugą , i zimną wojne za h*ja bym nie oddał. 1. Macie tak samo małe ? Zapytaj swojej starej . :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi