poziek Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Jacy Wy jesteście porąbani norma x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 tak tak i zaraz bedzie ze to sa efekty uboczne czarnobyla ja sie wcale nie dziwie ze nowi nie chca sie pokazywac na spotach jak takie rzeczy my tu gadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 jak takie rzeczy my tu gadamy Toż to powinna być dla nich zachęta. No, gdzie indziej taką Dziką ekipę znajdą :twisted: Że moze w klubie $#@%$^^% :twisted: Słuchajta. Zabrałby któryś aparat, bo mój był padł, a chciałbym zrobić zdjątka dużej klubowej naklejki, a z moim cóś nie tak. Dziewczynki, rozumiem, ze Torwar, bo padać już chiba nie będzie :biggrin: Nowi Koledzy. Przyjeżdżać mi na spota, nie cykorzyc bo %$$^**^!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Tak Torwar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark4 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Sorki że nie pojechałem do Promanady i zniknąłem bez śladu , ale musiałem lecieć do arbajtu.jutro porozmawiam ze znajomym , może bądzie mógł nam zrobić te duże naklejki w promocji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ...i nie dotarłem Jest jednak plus tego - samochodzik przejrzany (u Rogala) od stóp do głów i ... jest laleczka Teraz tylko rozrządzik, parę pierdółek i ... chip i banan na gębie :biggrin: Na spocik w takim razie dotrę w przyszłym tygodniu (chyba, że właśnie będzie rozrządzik robiony :exclaim: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikw2 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 koledzy kiedy next spocik bo netu dlugi czas nie mialem i nie moglem zobaczyc ze planujecie cos takeigo na dzis ;( kurczaki hetnie bym wpadl na takie cos ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 NO to po spocie jestem jako pierwszy Aut masa chyba ze 14 bylo a ludziow jeszcze wiecej :eek: Wit ja juz wiecej sie z Toba nie pałuje :biggrin: [ Dodano: 08-05-2007, 22:21 ] koledzy kiedy next spocik a next spot we wtorek za tydzien tak jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 No to powróciłem do gry i znowu jest za***iście ku*&^, ogrów dziś co niemiara na spotowni. Poź dzienki za killa i nie mogiem siem doczekać kiedy pupa moja bedzie bita ale to już nie długo chiba nie... heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ale to już nie długo chiba nie oj raczej trzeba poczekac na RSa bo inaczej nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 oj raczej trzeba poczekac na RSa bo inaczej nie dostaniesz hornet cos przebakiwal o RS hehe spot dzisiaj malinowy...masa fur i mas ludków, nowi tez byli - zapraszamy ponownie Wit ja juz wiecej sie z Toba nie pałuje dziewczynki a was gdzie ponioslo :eek: do Lukaszka na tylna kanape Lukaszek ma ciemne szyby z tylu to mozna dawac do pieca :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 dziewczynki a was gdzie ponioslo a mieszkamy ulice obok to sie odprowadzalismy do domku :twisted: nowi tez byli - zapraszamy ponownie dokladnie mamy nadzieje ze to nie byl wasz ostatni spot z nami jak widac nie bylo rannych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czupurny Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 mamy nadzieje ze to nie byl wasz ostatni spot z nami jak widac nie bylo rannych milo bylo Was poznac... i Wasze cacka naturalnie rowniez :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Wasze cacka naturalnie rowniez ale chodzi Ci o te 3 zblakane owieczki co krecily sie po parkingu :biggrin: ja nie wiem co sie dzieje z tymi babami ale czasami dobrze ze moja tak daleko bo bym musial zmieniac mojego sedanika na Avancika bo w moim butla te sprawy i by wozek sie nie zmiescil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czupurny Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 o masz... to byly Wasze kobiety? upsss a ja myslalem ze kelnerki z promy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Ja będę pojawiał się częściej.. na następny spocik wpadnę 1Z na 15" i z kołpakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 lukas podeślij mi te stery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 lukas podeślij mi te stery poszly juz 4 minuty temu na 15" i z kołpakami oj mialem kiedys taki pakiecik to sie kazdy smial a teraz Poz chce zakladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Następnym razem niech ktoś choć jeden aparat zabierze.. strzeli się jakąś sesyjkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Następnym razem niech ktoś choć jeden aparat zabierze Hugo juz gadał z Tomboyem i obiecal ze bedzie nam robil co wtorek sesje jego aparatem strzeli się jakąś sesyjkę to mowcie kiedy bedzie ten aparat to na myjnie pojade fele umyje bez chemii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi