wit.s Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 jeszcze na glowe nie upadlem, chyba ze na zime takie pogloski byly ze red tornado bedzie smigalo na 15 Noooo, nie wiem czy Kunio nie kokietuje. Ja dzisiaj widziałem jakąś ogniście czerwoną torpedę ze stalowymi 15', ale że szyby ciemne były to kierowcy nie widziałem
poziek Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=133813&sid=a94296f86d5d40b8930cf9293ebd5d79#133813poziek. Czyżby jakaś sugestia do Ciebie? to juz moje lepsze jeszcze jak wypucowane bez chemii to sa koks, lans i Kunia paździchy się nie umywają
Lukas Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 A nasz Adas to zyje czy dostal wczoraj moze od Klaudynki za ta Kawe
poziek Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Żyje dzisiaj z nim gadałem... ale co to za zycie
Lukas Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 ale co to za zycie jak to Klaudia przeczyta to bedziesz ale co to za zycie Poziu ty lepiej uwazaj zeby sie twoje nie zmienilo
wit.s Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 zeby sie twoje nie zmienilo Nooo, poź, tak gadasz jakbyś nie wiedział co to solidarność jajników
Lukas Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Jestem ciekawy w jakim innym miescie sa takie spoty jak u nas Tu niby klubowicze i A4 a tu kobity i ploty na raz ale jak widac u dzikow wszystko da sie zrobic :eek:
wit.s Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 I póki co niech tak zostanie, bo jak to mówią "Lepsze jest wrogiem dobrego"
czupurny Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Poziu ty lepiej uwazaj zeby sie twoje nie zmienilo takie z Was kozaki i cfaniaki a jak ktorys tam rzucil ze kobiety ida z wozkami to Was jakis taki lekki strach przeleciaz ze o czyms nie wiecie
Norbi Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 a teraz mam nowe porachunki z byłym świastakiem... [ Dodano: 09-05-2007, 18:55 ] wogóle to chciałem jeszcze powiedzieć, że podoba mi się zachowanie klubowiczów, którzy nie pitolą a to sprzęgło, a to dwumas, a to zalałem słonecznikowy a nie kujawski, a to sraczka tylko na hasło: "bierzesz się" od razu wyciąga kluczyki od fury. Dlatego Norbi i Bienio - szacunPoź z Tobą to zawsze kochanie :redface: Tylko Oniaka trza jeszcze podpuścić bo coś czuje, że mógłby nas obu zrobić, tak do tego Mareczka jeździ, reza po cichu i jak w końcu wypier.... to nam łby pourywa przy samej.... Właśnie coś tam rezał panie Onowaty
adamooo Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 nic nie rezał..jego padaka jest na kresie wytrzymałości..10 koni uciekło i kopci jak cholera..
Norbi Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 nic nie rezał..jego padaka jest na kresie wytrzymałości..10 koni uciekło i kopci jak cholera..Tylko 10 Jak na takie pałowanie to malutko :biggrin:
ono Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Właśnie Marek mówił że tyle koni to może spierd... przez inne paliwo , i wczoraj w TV oglądałem testy paliw , wlewali do subaru różne paliwa , wygrał shell a różnice były za***iste nawet 20 koni . Zaleje shella i polece na hamownie zobaczymy co będzie Adaś co ci tam kopci , poczekamy na twojego , zobaczysz co to batory hyhyhy
T-żółw Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 poziek napisał/a:ale co to za zycie Poziu ty lepiej uwazaj zeby sie twoje nie zmienilo Lukaszku uwazaj bo cos wykraczesz wujku poziek a jak sie zapatrujesz na avanta..tak przyszlosciowo
Lukas Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 wygrał shell a różnice były za***iste nawet 20 koni no ja zawsze na shellu teraz tylko ono mnie utwierdziles w przekonaniu ze dobrze robie Lukaszku uwazaj bo cos wykraczesz i jeszcze by bylo ze to ja tam bylem
ono Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 no ja zawsze na shellu teraz tylko ono mnie utwierdziles w przekonaniu ze dobrze robie No a ja mam paliwo z jakiegoś badziewnego orlena koło krakowa bo nic innego nie było.
Lukas Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 No a ja mam paliwo z jakiegoś badziewnego orlena i tak wiemy ze kujawski lejesz
Kunio Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 no ja zawsze na shellu teraz tylko ono mnie utwierdziles w przekonaniu ze dobrze robie jakbys gazu nie mial to bys taki rozrzutny nie byl zeby ciagle lac v-power za 4.90 Ono ty majatek na hamowanie wydasz :biggrin:
hornet Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Co do paliwa zgadzam się ... nigdy więcej wervy !!! leję tylko shella i jestem zadowolony, chociaż muszę powiedzieć że raz z przymusu wlałem paliwko z BP i też było git :smile:
Rekomendowane odpowiedzi