Buba Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Pany banan na gebie jak ch***j :kox: :kox: :drool: :drool: :sesese: :sesese: Piekna sprawa jak jedno 2.7biT mruczy pod maska a drugie w bagazniku Czas na zmianę opisu. 1.8T jeszcze stoi pod blokiem i czeka az ja w koncu zabierze
Buba Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Buba Będzie elpeże ? siur siur
Reggi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Buba Będzie elpeże ? siur siur dzie instaluje ?
Buba Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jeszcze nie wiem, czytalem opinie o blue i sa podzielone, jedni zachwycaja inni ze wala w c**ja, musze poszukac
Reggi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jedni zachwycaja inni ze wala w c**ja Pewnie dlatego, że biorą pare set złotych mniej jak połowa tego złodziejstwa pseudo zajmującego się instalacjami A jak tam Nosferczak..zadowolony z LPG ? Bo nic się nie chwalił .
Buba Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jedni zachwycaja inni ze wala w c**ja Pewnie dlatego, że biorą pare set złotych mniej jak połowa tego złodziejstwa pseudo zajmującego się instalacjami A jak tam Nosferczak..zadowolony z LPG ? Bo nic się nie chwalił . nie wiem, a tez tam teraz zakladal??
moskal Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 A jak tam Nosferczak..zadowolony z LPG ? Bo nic się nie chwalił . z tego co mowił to oprócz spalania wszystko git :kox: :kox:
Nosfer Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 NA BIEGU POTRZEBUJĘ RYSUNKU Z ETKI :notworthy: :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163031.new#new jedni zachwycaja inni ze wala w c**ja Pewnie dlatego, że biorą pare set złotych mniej jak połowa tego złodziejstwa pseudo zajmującego się instalacjami A jak tam Nosferczak..zadowolony z LPG ? Bo nic się nie chwalił . Jak do niego pojadę w tygodniu i mu nie jebę to będę zadowolony :kox:
Kolkov Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 http://otomoto.pl/audi-s4-avant-C15060373.html Średnio po fotach wygląda no właśnie o to chodzi, że na tych fotach wygląda naprawdę słabo ale.... na tych wygląda o niebo lepiej :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Jak do niego pojadę w tygodniu i mu nie jebę to będę zadowolony :kox: Łaj ? http://otomoto.pl/audi-s4-avant-C15060373.html Średnio po fotach wygląda no właśnie o to chodzi, że na tych fotach wygląda naprawdę słabo ale.... na tych wygląda o niebo lepiej :gwizdanie: Brak węgla
ono Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Brak węgla thumbdown decayed Faktycznie , ale hujnia
moskal Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 kórwa , jakbyś 3 dni temu mówił ze esa bez węgla to bym zostawił a tak , to pojechał wczoraj do żyda
Kolkov Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 chu*** z tym węglem...
Reggi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Brak węgla thumbdown decayed Faktycznie , ale hujnia Esa bez węgla jest jak dymanko bez orgazmu kórwa , jakbyś 3 dni temu mówił ze esa bez węgla to bym zostawił a tak , to pojechał wczoraj do żyda Co za ciul będzie ujeżdżał majne carbone ? Ciekawe czy przejdzie pech na nową furmankę :naughty: :gwizdanie: chu*** z tym węglem... Ty nie masz syndromu górnika ?
Kolkov Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 Ty nie masz syndromu górnika ? jakoś mnie nie kręci i jest jako jeden z ostatnich modów na mojej liście
moskal Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Co za ciul będzie ujeżdżał majne carbone ? popłynęła na Irlandie
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 no ładnie ładnie, grono eSowiczów się powieksza Niedługo na spotach beda same S i RS Gratki Buba!
Buba Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 kórwa , jakbyś 3 dni temu mówił ze esa bez węgla to bym zostawił a tak , to pojechał wczoraj do żyda twoj wegiel powinien do czestochowy powinien pojsc najpierw
sołtys85 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jeszcze nie wiem, czytalem opinie o blue i sa podzielone, jedni zachwycaja inni ze wala w c**ja, musze poszukac Chodzi Ci o zakład blue lpg z legionowa? Czy o jakiś inny?
Rekomendowane odpowiedzi