moskal Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 w mlawie 5tysi krzyknal za to samo a czemu nie gadasz z nosbem ???? rozmawialem, olał mnie to bana mu trzeba za***ać , nauczy sie gówniarz porządku
Buba Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 w mlawie 5tysi krzyknal za to samo a czemu nie gadasz z nosbem ???? rozmawialem, olał mnie to bana mu trzeba za***ać , nauczy sie gówniarz porządku jeszcze nie bo mam kilka interesow do niego a jak dostanie bana to na pw nie bedzie mogl odpisywac za instalke powiedzieli 3tysie. Musze pojechac i dokladnie sie dowiedziec co proponuja i co mozna lepszego wsadzic zeby ogarnialo po sofcie
PIXI Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Chyba se kupie eSe i przerobie ją na gzzzzzzzzzzzz :gwizdanie: A ta naprawdę - nie rozumie Was , benzyna / benzyna / a i tak żeby było taniej LPG
Buba Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Chyba se kupie eSe i przerobie ją na gzzzzzzzzzzzz :gwizdanie: A ta naprawdę - nie rozumie Was , benzyna / benzyna / a i tak żeby było taniej LPG o tej godzinie telefon powinien dzwonic i dawac przypomnienie: WEZ TABLETKE, WEZ TABLETKE
PIXI Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 WEZ PIGUŁKE , WEZ PIGUŁKE :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 23:33_________________________________________________Musti oczko wszystkiego Naj
Reggi Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Chyba se kupie eSe i przerobie ją na gzzzzzzzzzzzz :gwizdanie: A ta naprawdę - nie rozumie Was , benzyna / benzyna / a i tak żeby było taniej LPG o tej godzinie telefon powinien dzwonic i dawac przypomnienie: WEZ TABLETKE, WEZ TABLETKE
moskal Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 A ta naprawdę - nie rozumie Was , benzyna / benzyna / a i tak żeby było taniej LPG to musiałeś być słaby z matmy w szkole skoro nie rozróżniasz : 15Pb/100 = 4,80*15= 72pln 16lpg/100 = 2,15*16= 34,4pln widzisz różnice ???? a najlepsze jest w tym wszystkim to ,ze zakładasz i zapominasz , 2 razy do roku wymienisz filtry , no i osiągi auta Pb/lpg sa na tym samym poziomie :naughty: :naughty: I co ??? nie fajnie mieć 300-konne auto którego koszt utrzymania jest w granicach 40pln ????? :polew: :polew:
Buba Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Pany ktos tutaj kiedys pisal gdzie mozna opony kupic w jozefowie chyba. dajcie jakies namiary
moskal Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Pany ktos tutaj kiedys pisal gdzie mozna opony kupic w jozefowie chyba. dajcie jakies namiary spytaj tez o dwie zimówki 225/45 17" jak bedziesz dzwonił oka ???
Buba Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Pany ktos tutaj kiedys pisal gdzie mozna opony kupic w jozefowie chyba. dajcie jakies namiary spytaj tez o dwie zimówki 225/45 17" jak bedziesz dzwonił oka ??? ale jakie bo do Q musisz miec wszystkie takei same nie moge nazwy tej firmy sobie przypomniec, szablex?
moskal Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ale jakie bo do Q musisz miec wszystkie takei same chyba niekoniecznie
Buba Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ale jakie bo do Q musisz miec wszystkie takei same chyba niekoniecznie ciekawe, musze poszukac info bo nie wiem czy teraz moge zalozyc na przod inne a na tyl inne na lato
Nosfer Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ale jakie bo do Q musisz miec wszystkie takei same chyba niekoniecznie Koniecznie, innaczej będzie różna trakcja na osiach..
Reggi Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 widzisz różnice ???? a najlepsze jest w tym wszystkim to ,ze zakładasz i zapominasz , 2 razy do roku wymienisz filtry , no i osiągi auta Pb/lpg sa na tym samym poziomie :naughty: :naughty: Filtry średnio co 17 tys. km. u mnie są dwa
Flyer Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ale jakie bo do Q musisz miec wszystkie takei same chyba niekoniecznie koniecznie, chyba, ze chcesz zmieniac dyfer za jakis czas :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Pany ktos tutaj kiedys pisal gdzie mozna opony kupic w jozefowie chyba. dajcie jakies namiary spytaj tez o dwie zimówki 225/45 17" jak bedziesz dzwonił oka ??? moskal ja mam komplet zimówek 17" pirelli
Buba Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Pany ktos tutaj kiedys pisal gdzie mozna opony kupic w jozefowie chyba. dajcie jakies namiary spytaj tez o dwie zimówki 225/45 17" jak bedziesz dzwonił oka ??? moskal ja mam komplet zimówek 17" pirelli pisalem zebys cene podal i foty
moskal Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Pany ktos tutaj kiedys pisal gdzie mozna opony kupic w jozefowie chyba. dajcie jakies namiary spytaj tez o dwie zimówki 225/45 17" jak bedziesz dzwonił oka ??? moskal ja mam komplet zimówek 17" pirelli biore daj na PW kwote i jaki ich stan
sołtys85 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ale jakie bo do Q musisz miec wszystkie takei same Swobodnie mozesz. Rozmiary muszą być identyczne choć w stanach wychodziły z tyłu szersze opony niż z przodu. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na forum. chyba niekoniecznie ciekawe, musze poszukac info bo nie wiem czy teraz moge zalozyc na przod inne a na tyl inne na lato
Suli Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: A mnie wszyscy chcieli za***ać na spocie, jak wspomniałem o gazie w eSie :bicz3: :bicz3: Jak was nie stać na to nie trzeba było sobie ku.rwa eS kupować :evil2: Co to się porobiło :no: :wallbash: :bag: PS. A tak wogóle to 2.7 BiT w przeciwieństwie kiepsko funkcjonuje z gazem panowie :gwizdanie: I nie chodzi o wydajność parowników, tylko o trwałość podzespołów.
Rekomendowane odpowiedzi