poziek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Chmielewski wyczesał Karowa wyjebiście noo... to bylo zaskoczenie, do samego konca nikt nawet nie zblizal sie do jego czasu na której trybunie siedziałeś ?
Flyer Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 nie bylem na trybunie - bylem pod mostkiem
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 pytanie, czy jutro ktoś o 19 będzie pod arkadią na spociku, bo chętnie jako "nowy" wpadłbym się przywitać i pogadać nt. audiczek pozd.
Flyer Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 pytanie, czy jutro ktoś o 19 będzie pod arkadią na spociku, bo chętnie jako "nowy" wpadłbym się przywitać i pogadać nt. audiczek pozd. co tydzien jest sporo osob. a jutro czesc bedzie siedziala z browarem w reku w Bierhalle
Kamyk Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 pytanie, czy jutro ktoś o 19 będzie pod arkadią na spociku, bo chętnie jako "nowy" wpadłbym się przywitać i pogadać nt. audiczek pozd. zakładam że pisząc o jakiejś arkadii masz na myśli torwar ??
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 pytanie, czy jutro ktoś o 19 będzie pod arkadią na spociku, bo chętnie jako "nowy" wpadłbym się przywitać i pogadać nt. audiczek pozd. zakładam że pisząc o jakiejś arkadii masz na myśli torwar ?? torwar to przy łazienkowskiej, a arkadia to nie w tej części miasta, wg głównego wątku jest jak byk arkadia, przy której jest Bierhalle o której pisał Flyer chyba że ja o czymś nie wiem pozdro.
poziek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 pytanie, czy jutro ktoś o 19 będzie pod arkadią na spociku, bo chętnie jako "nowy" wpadłbym się przywitać i pogadać nt. audiczek pozd. zakładam że pisząc o jakiejś arkadii masz na myśli torwar ?? torwar to przy łazienkowskiej, a arkadia to nie w tej części miasta, wg głównego wątku jest jak byk arkadia, przy której jest Bierhalle o której pisał Flyer chyba że ja o czymś nie wiem pozdro. Już mi się podobasz Masz olej w głowie
Norbi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Chmielewski wyczesał Karowa wyjebiście Jest za***istym drajwerem to fakt, pomogłą mu też trochę aura, bo wcześniej nie była tak zmrożona nawierzchnia i lepiej trzymała.Później mróz mocno przeszkadzał czterołapom. Najistotniejsze ,że Jożin nadal rządzi na Karowej
lukaszr Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 http://allegro.pl/i9-gwarancja-dual-sim-pl-menu-3-2-sciphone-i9-i1347941677.html :polew: SciPhone i9 cz.1
PIXI Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 zakładam że pisząc o jakiejś arkadii masz na myśli torwar ?? :polew: stary kumasz czacze ........ a może Ty byś wpadł :gwizdanie:
poziek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 To jest ten śledzik jutro czy nie ? Bo nie wiem czy mam Drivera ogarniać
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 zakładam że pisząc o jakiejś arkadii masz na myśli torwar ?? :polew: stary kumasz czacze ........ a może Ty byś wpadł :gwizdanie: pixi - ja też tęsknię
Nosfer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 To jest ten śledzik jutro czy nie ? Bo nie wiem czy mam Drivera ogarniać no chyba jest, tylko kto bedzie? Dzisiaj ? A nie w Piątek ?
poziek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja już sam nie wiem, na FB mówią, że za tydzień
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja już sam nie wiem, na FB mówią, że za tydzień pier**lcie bierhalle , robimy grilla u ciebie
Rekomendowane odpowiedzi