moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ja tez dzis wpadne kreska :naughty: :naughty: :naughty: wezme wezme :notworthy: :notworthy: postawie ci czisburgiera
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Kuwa.. Mnie nie będzie chyba.. lipa chciałem ci pogratulować składu na przyszły rok
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 tylko kto chetny nas ugosci? Mysle, że się dogadamy jakoś bliżej weekendu tego bądź nastepnego
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 tylko kto chetny nas ugosci? Mysle, że się dogadamy jakoś bliżej weekendu tego bądź nastepnego czekałem az sie odezwiesz :>
Nosfer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Kuwa.. Mnie nie będzie chyba.. lipa chciałem ci pogratulować składu na przyszły rok Obcokrajowcy: brak Seniorzy: brak Juniorzy: Kamil Cieślar - 2,50 Marcin Bubel - 2,50 Rafał Malczewski - 2,50 Artur Czaja - 2,50 Zawinę do domu, ale nie jestem pewiem czy będę miał moc, żeby telepać się z Pruszkowa spowrotem do Wawy..
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 czekałem az sie odezwiesz Trzeba było dzwonić. NIe zaglądam tu codziennie ostatnio dlatego nie jestem na bieżąco. Napisze później komu trzeba co i jak.
Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 kreska :naughty: :naughty: :naughty: hm... why not, ale Ty masz soft, a ja nie Buba chyba bedzie swoja seria
Kolkov Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 kreska :naughty: :naughty: :naughty: hm... why not, ale Ty masz soft, a ja nie Buba chyba bedzie swoja seria Michau znowu wszystko pokręciłeś, Dawid ma serie, a Buba ma soft
Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 No to w takim razie obaj maja soft. Przeciez moskal ma soft z mojej czarnej eS
hornet Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ogry niech któryś weźmie VAGA na spota , Panicz zaszczyci Was swoja obecnością :naughty: :naughty: przecież mnie nie będzie :mysli:
Kolkov Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 No to w takim razie obaj maja soft. Przeciez moskal ma soft z mojej czarnej eS aaa no przeca zapomniałem
Buba Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 moskal na spocie to ja juz sie zbieram powoli moskal masz moze moj czujnik w aucie??????
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 moskal masz moze moj czujnik w aucie?????? nie
Buba Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 moskal masz moze moj czujnik w aucie?????? nie f*ck
kokos Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ten sam co spawal kokosa [] ? tak,wczoraj do ok.2.00 spawali wydech do s3 u Rogala :gwizdanie:.ogolnie sie podobno nie wyrabiaja z robota
poziek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 czekałem az sie odezwiesz Trzeba było dzwonić. NIe zaglądam tu codziennie ostatnio dlatego nie jestem na bieżąco. Napisze później komu trzeba co i jak. Ty żyjesz ? :naughty:
Reggi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nawet mnie nie zaprosiliście na śledzika..koledzy
Kolkov Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nawet mnie nie zaprosiliście na śledzika..koledzy akurat dojedziesz na sobotę
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nawet mnie nie zaprosiliście na śledzika..koledzy ale jeszcze nic nie wiadomo :kox:
Rekomendowane odpowiedzi