Reggi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nawet mnie nie zaprosiliście na śledzika..koledzy akurat dojedziesz na sobotę Pfff na FB pisze, że 17 Na 17 to ja bym jeszcze ogarnął poślada..akurat bym przywiózł kiery tym co chcieli obszywanko :gwizdanie: Nawet mnie nie zaprosiliście na śledzika..koledzy ale jeszcze nic nie wiadomo :kox: To Ty nie wiesz, że do mnie zaproszenie w formie listownej z tygodniowym wyprzedzeniem :naughty:
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Pfff na FB pisze, że 17 ale impra w bierhalle i impra u kaliego to dwie różne sprawy
Reggi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Pfff na FB pisze, że 17 ale impra w bierhalle i impra u kaliego to dwie różne sprawy aha.. to ja za imprę u kaliego podziękuję
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Pfff na FB pisze, że 17 ale impra w bierhalle i impra u kaliego to dwie różne sprawy aha.. to ja za imprę u kaliego podziękuję :polew: :polew: :polew: :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nawet mnie nie zaprosiliście na śledzika..koledzy Jak zwykle nie zrobie imprezy u siebie i jak zwykle nie bedziesz zaproszony Ty żyjesz ? :naughty: A co się ze mną działo? Bo nie pamiętam jak trafiłem do domu aha.. to ja za imprę u kaliego podziękuję Oficjalnie nie jestes zaproszony
Reggi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jak zwykle nie zrobie imprezy u siebie i jak zwykle nie bedziesz zaproszony I jak zwykle koło dzyndzla mi to lata Oficjalnie nie jestes zaproszony Dzięki Bogu
poziek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 A co się ze mną działo? Bo nie pamiętam jak trafiłem do domu nie pytaj
Nosfer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ten sam co spawal kokosa [] ? tak,wczoraj do ok.2.00 spawali wydech do s3 u Rogala :gwizdanie:.ogolnie sie podobno nie wyrabiaja z robota Co tam się nie wyrabiają - trochę dłużej po prostu im się schodzi :polew:
Aydaho Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jak zwykle nie zrobie imprezy u siebie i jak zwykle nie bedziesz zaproszony I jak zwykle koło dzyndzla mi to lata Oficjalnie nie jestes zaproszony Dzięki Bogu Ragga za to ja Cię zapraszam na "sledzia" klubowego - szczegóły masz na FB (tylko trzeba czytać ) [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 08:57_________________________________________________ aha.. to ja za imprę u kaliego podziękuję :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi