Italiano Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dyskusje Makarona na temat rachunku Wszystko przez to że się spiłeś i nie potrafisz liczyć :polew: Heh, ja nie potrafię liczyć? Ja tam do rachunku nie miałem żadnych uwag Bo już miałeś takiego zeza że nic nie mogłeś rozpoznać
malik Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dyskusje Makarona na temat rachunku Wszystko przez to że się spiłeś i nie potrafisz liczyć :polew: Heh, ja nie potrafię liczyć? Ja tam do rachunku nie miałem żadnych uwag Bo już miałeś takiego zeza że nic nie mogłeś rozpoznać Spoko, następnym razem Ty dostaniesz to "wdzięczne" zadanie rozliczenia się z knajpą. Na pewno poradzisz sobie lepiej
Flyer Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 juz wiemy, ze potrafisz jezdzic na wprost, pokaz jakis bok
Korzeń Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 :decayed: Nie będzie boków, bateria w kamerze padła. A fotki nie chcący...
moskal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 :decayed: Nie będzie boków, bateria w kamerze padła. A fotki nie chcący... to sie nie popisałeś :naughty: :naughty: :naughty:
Korzeń Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Znowu śniegu doj**ało znowu można się ślizgać :> :> :> Pierwszy
moskal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 pierwszy to był ten pan 3 minuty przed Tobą
Kolkov Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 ale doj*b@ło znowu, 2:40h dziś do roboty jechałem
Kamyk Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 strzała wszystkim, ale sypnęło znowu na modlińskiej dramat dzisiaj zdrowaś k.
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ale doj*b@ło znowu, 2:40h dziś do roboty jechałem U mnie jest +3 oC :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 strzała wszystkim, ale sypnęło znowu na modlińskiej dramat dzisiaj zdrowaś k. no w pipke - jechałem godzine i to o 6 rano ! i chyba już chce Q
Nosfer Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 strzała wszystkim, ale sypnęło znowu na modlińskiej dramat dzisiaj zdrowaś k. no w pipke - jechałem godzine i to o 6 rano ! i chyba już chce Q Przestań! Nie bądź mięczak.. ..masz ratrak..
Kamyk Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 strzała wszystkim, ale sypnęło znowu na modlińskiej dramat dzisiaj zdrowaś k. no w pipke - jechałem godzine i to o 6 rano ! i chyba już chce Q Przestań! Nie bądź mięczak.. ..masz ratrak.. a poza tym - tFardym trzeba być, a nie miENTkim
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 strzała wszystkim, ale sypnęło znowu na modlińskiej dramat dzisiaj zdrowaś k. no w pipke - jechałem godzine i to o 6 rano ! i chyba już chce Q Przestań! Nie bądź mięczak.. ..masz ratrak.. :polew:
poziek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 i chyba już chce Q Widzisz, na zmądrzenie nigdy nie jest za późno
Rekomendowane odpowiedzi