Norbi Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Wy tylko to alko i alko, a o Afdicak to nie pogadaliście
wit.s Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 nie bez kozery mam w podpisie DANCE TEAM Tak mi teraz do głowy przyszło, że w tej sytuacji co robisz, żeby potwierdzic trixenon A tak w ogóle mam jakiegoś doła-nic mi się nie chce, a zwłaszcza pracować [br]Dopisany: 22 Maj 2007, 08:48:56_________________________________________________Po południu mają być burze z gradem
Lukas Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 Wy tylko to alko i alko, a o Afdicak to nie pogadaliście no jak nie jak pol nocy gadalismy o CCCO a najlepszy był start Qrychy " Lukas jakie ty masz fajne fele" biedna sie naogladala tych pazdziochowatych 15" Poziowych i dopiero u mnie zobaczyla prawidziwa felge (biedny Poz)
hornet Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 A tak w ogóle mam jakiegoś doła-nic mi się nie chce, a zwłaszcza pracować [br]Dopisany: 22 Maj 2007, 08:48:56_________________________________________________Po południu mają być burze z gradem też słyszałem :bicz: więc dzisiaj chyba na nowym parkingu się widzimy
Lukas Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 na onecie pokazali piekna pogode bedzie jak bedzie spotykamy sie na towarku pozniej zrobimy ladny przejazd do promenady jak bedzie padac
hornet Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 ale może jakoś kolumną a nie jak dziki :bicz:
Lukas Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 ale może jakoś kolumną a nie jak dziki :bicz: dziki zawsze tak sie przemieszczaja kto pierwszy ten lepszy
wit.s Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 Co najwyzej co poniektórym dzisiaj Stilo tyłki skopie
hornet Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 dziki zawsze tak sie przemieszczaja kto pierwszy ten lepszy ok ... Co najwyzej co poniektórym dzisiaj Stilo tyłki skopie Też tak może być ... a wtedy skończy się dzikowanie :polew:
Lukas Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 Wit ja to sie chyba zapisze na jazde probna tym stilo
hornet Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 Wit ja to sie chyba zapisze na jazde probna tym stilo Przecież to paździoch ... on jedzie tylko po prostej a już nie skręca jak większość tych pseudo pościgowych policyjnych fyr
wit.s Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 Wit ja to sie chyba zapisze na jazde probna tym stilo Przecież to paździoch ... on jedzie tylko po prostej a już nie skręca jak większość tych pseudo pościgowych policyjnych fyr A kto powiedział, że to prawdziwe auto? Jednocześnie - zdumiewająco daje radę. Niezły wypas, dosyć pojemne, siedzisz wysoko jak na szafie (co akurat mnie wku*wia nieprzecietnie) wczoraj nawet nową bejce piątke objechałem na Śląsko-Dąbrowskim (bita więc żadnych oznaczeń z tyłu to nie wiem co miała pod machą-nie wiem czy słaba motorownia, czy kierowca bał się rozpędzać na dojeździe do korka na moście:polew:). Jakbym był pedofilem i miał takiego dostać za darmo, to kto wie [br]Dopisany: 22 Maj 2007, 12:13:09_________________________________________________Lukas - zapraszam
Lukas Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 No panowie wiatraczek zrobiony klima dziala ufffff i to za 118zl Mam nadzieje ze NOWI sie dzisiaj pojawia bo inaczej
Al_Capone Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 hehe grzebalem w starych fotkach i znalazlem zdjecia z moich urodzin we wrzesniu 2006. To jest torcik jaki dostalem od moje narzeczonej. Nadmieniam, ze jeszcze nie mialem A4 jedynie duzo o tym mowilem, ze chce miec. Szukalem czarnego kombi jednakze torcik okazal sie proroczy uzupełnij profil proszę
soolek Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 Ja już po spociku Fajna imprezka, szczególnie koncówka ...a teraz będę się uczył wrzucać fotki i filmiki (chiba) na forum
Lukas Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 No trochu nas bylo 11 albo 12 aut No edmondo dawaj te foty na fotosik a dalej na forum tylko blaszki wytnij a filmy to najlepiej na rapka wrzuc ale link to tylko na pw dla wtajemniczonych
T-żółw Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 a kiedy ktos jakies foty robil? ..moze przysnalem
hornet Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 żółwiu ty jak zwykle z opóźnonym zapłonem :polew:
Lukas Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 jak kto wasz operator aparatu czyli JA dorwalem aparat od kolegi elmondo i krecilem filmy na kilach
soolek Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 No to fot kilka...a raczej wszystkie jakie powstały Spot 22.05.2007 Jak się nauczę wrzucać filmiki to puszczę do zainteresowanych, a jak nie...to płytkę się wypali na następny Spocik i obejrzy w którymś z mobilnych kin
Rekomendowane odpowiedzi