Norbi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ale powiem Wam... wieś w restauracji to my jednak potrafimy zrobić jak nikt zasługa Norbiego No nichdy f życiu, ale mnie łeb napier....
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 zasługa Norbiego dobrze, że chociaż o lizaniu d*py cicho mówiliśmy
Reggi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 zasługa Norbiego dobrze, że chociaż o lizaniu d*py cicho mówiliśmy
malik Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 łoooooooooooooooooooo ku***a ........................łooooooooooooo mada faka.....................ł oooooooooooooooooooooo gdzie są klawisz5 ......................???????????? :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Piłeś? Nie pisz! Czy tym razem udało się zapłacić rachunek bez większych komplikacji?
lukaszr Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Czy tym razem udało się zapłacić rachunek bez większych komplikacji? Zgadnij :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 zasługa Norbiego dobrze, że chociaż o lizaniu d*py cicho mówiliśmy kelnerki mowily zupelnie cos innego
kokos Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYY KKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRWWWWWWWWWAAAAAAAAAA WWWWWWWIIIIIIIIIEEEEEEEEECCCCCCCCCCCCEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYY KKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRWWWWWWWWWAAAAAAAAAA WWWWWWWIIIIIIIIIEEEEEEEEECCCCCCCCCCCCEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daje do myślenia
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 z tego co piszecie to była fajna zabawa a dziewczyny tez zapraszacie????to ja sie wpraszam na nastepne wyjście!
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 z tego co piszecie to była fajna zabawa a dziewczyny tez zapraszacie????to ja sie wpraszam na nastepne wyjście! przemyśl jeszcze raz swoją decyzję. choćby po wypowiedzi Poźka. Nie wiem czy wytrzymasz psychicznie takiego spota przy browarach :gwizdanie:
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 spoko,dam radę(tak myślę)a poza tym po co pić tylko piwo jak można zapijać tequilkę piwkiem :>
hornet Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 z tego co piszecie to była fajna zabawa a dziewczyny tez zapraszacie????to ja sie wpraszam na nastepne wyjście! jeżeli nic się nie zmieniło w takowych wyjściach a z opisów widzę, że się nie zmieniło to musisz mieć jaja Kasiu
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 jeżeli nic się nie zmieniło w takowych wyjściach a z opisów widzę, że się nie zmieniło to musisz mieć jaja Kasiu na bank nic sie nie zmieniło , bo towarzystwo sie nie zmienia , ciągle jest to samo i wszyscy maja lekko nasrane
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYY KKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRWWWWWWWWWAAAAAAAAAA WWWWWWWIIIIIIIIIEEEEEEEEECCCCCCCCCCCCEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hornet Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 skończyło się na bierhale czy były może tany ? Poziek ochrona dalej ma melexa ?
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 skończyło się na bierhale czy były może tany ? Poziek ochrona dalej ma melexa ? skończyło się bardzo kulturalnie
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dla mnie i tak największym szokiem był widok Poźka bez okularów i w koszuli
Rekomendowane odpowiedzi