Reggi Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Polskie trojaczki skrzypaczki :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Polskie trojaczki skrzypaczki :kox: yyyy ja piertolę ragga jedziemy na koncert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 yyyy ja piertolę ragga jedziemy na koncert? W wawce będzie jakoś na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Polskie trojaczki skrzypaczki :kox: yyyy ja piertolę ragga jedziemy na koncert? To Wy jedźcie na koncert a ja ide za kulisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 To Wy jedźcie na koncert a ja ide za kulisy ciągnąc za kotary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 laski grają w kongresowej 14 lutego przynajmniej dzisiaj tak powiedziano w tvn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 laski grają w kongresowej 14 lutego przynajmniej dzisiaj tak powiedziano w tvn W wawce będzie jakoś na dniach Najbliższy spot 14 lutego w kongresowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 laski grają w kongresowej 14 lutego przynajmniej dzisiaj tak powiedziano w tvn W wawce będzie jakoś na dniach Najbliższy spot 14 lutego w kongresowej :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 :sick3: A Tobie co? jak zwykle weekendowy nadmiar "herbaty"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 z deka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 moskal wpadnij na naleweczkę - właśnie się raczę do kawusi popołudnio/wieczornej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 moskal wpadnij na naleweczkę - właśnie się raczę do kawusi popołudnio/wieczornej ... dziekuje bardzo ale lecze sie we własnym zakresie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 ciągnąc za kotary ? Za takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Jakbyście mogli zerknąć - kolega ma problem w B5 ze skrzynią auto 4biegową... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185314.msg2175063#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lo-buz Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam Warszawe Mam do Was prosbe i pytanie, zna ktos owa sztuke ? Albo moglby ze mna podjechac w wczesniej umowiony czas sprawdzic ja ? http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-8-t-warszawa-i1444616050.html gdzie trzeba podjechac obejrzeć ???? Mam do Was prosbe bo do Wawy mam 300 km i jesli ktos mial by czas i ochote to bylbym wdzieczny aby zadzwonil i sie dogadal na jakies spotkanie, jest z Włoch ale przebywa rowniez na Grochowie. Jak by ktos sie umowil z nim i sprawdzil go VAG-iem, obejrzal ogolnie w jakim stanie jest albo: W sobote wsiadam w pks i przyjezdzam do Wawy i ktos by mi pomogl ? Oczywiscie w tej i w tej kwestii odwdziecze sie za wszelka pomoc, stratni raczej nie bedziecie. Szukam teraz sobie b5 w tułbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Zadzwoniłbym do niego i zapytał jakich marek wsadził do niej Wahacze, sprzęgło, amortyzatory etc.. Będziesz miał przynajmniej pogląd na "typ" sprzedającego.. I to co w samochodzie siedzi - czyli na jakie koszty nastawić się na najbliższą przyszłość :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lo-buz Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 O to w tym wszystkim chodzi, ze bylem gotowy jechac dzis, znaczy sie w niedziele, ale na nikogo nie moge liczyc u siebie, chcialem pozyczycz mienik lakieru, nikt nie ma, a jak ma to tylko na miejscu.. Mial jechal ze mna moja Audiola kolega ale zapil, tata mial jechac to sie rozmyslil, wiec kij w to wszystko, wpakuje sie w pks i moge przyjechac do wawy, tylko musze wiedziec i tutaj wielka do was prosba, aby go troche przeswietlic. Bo trzasnac 300 km to juz nie 100 km. Ponoc do zrobienia: klimatyzacja, mial nabic na wiosne, geometrie bo po wymianie zawieszenia nie zrobil. Ja rozumiem, ze to koszty, ale jak by ktos mial nie daleko i mial vaga to juz bylo by pol sukcesu. Ja nie mam a jak nawet bym zalatwil to nie mial bym o tym pojecia. Dziwnie to zabrzmi, ale mam tylko Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 kiedy chcesz przyjechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi