Buba Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no bez przesady wystarczy głową jebnąć i pół szyby we krwi
Flyer Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no bez przesady wystarczy głową jebnąć i pół szyby we krwi on wie co mowi
moskal Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no bez przesady wystarczy głową jebnąć i pół szyby we krwi w co przyjebać głową ???? w co mozna przyjebać głową jadąc rajdówką w 4pkt pasach ??? kierownica ???? wajcha od biegów ???? pedał gazu/sprzęgła/hamulca ???
Buba Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no bez przesady wystarczy głową jebnąć i pół szyby we krwi w co przyjebać głową ???? szybę przednią/ boczną, kierownicę
moskal Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 szybę przednią/ boczną, kierownicę gdyby za kierownica siedziała żyrafa to i owszem ale z artykułu wychodzi ,ze to Kubica siedział za sterem wiec mało prawdopodobne
poziek Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no bez przesady wystarczy głową jebnąć i pół szyby we krwi w co przyjebać głową ???? szybę przednią/ boczną, kierownicę to musiałby wy***ać fotel z mocowań...6p pasy...
Buba Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no bez przesady wystarczy głową jebnąć i pół szyby we krwi w co przyjebać głową ???? szybę przednią/ boczną, kierownicę to musiałby wy***ać fotel z mocowań...6p pasy... no tak, mowie o samym uderzeniu, u Kubicy to raczej niemożliwe chociaż kto wie
msuchecki90 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam koledzy mam taka prośbę , posiadam laptopa , Interfejs VAG K+CAN Commander 1.4 i oprogramowanie , obecny stan licznika 160tys potrzebuje zmienic na 250 tys , zmienilem licznik i mam od A6 , czy ktoś ewentualnie na spocie mógłby mi pomoc to zmienic?
adamooo Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 pisz do kolegi ono..on ma sprzęt do tego : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=39
Nosfer Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Dobry tekst "zamienie felgi 17tki na najlepiej 15tki poniewaz szkoda mi na opony:) " :kox:
bajk Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 http://allegro.pl/zarowki-zarowka-xenon-d1s-nowe-philips-oryginal-i1405953846.html podróbki jakieś?
mcm Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 te skody coś pecha do barierek mają :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Jakbym mial skode to tez bym ja chcial wpier.dolic w przepasc
poziek Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Jakbym mial skode to tez bym ja chcial wpier.dolic w przepasc
hornet Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Jakbym mial skode to tez bym ja chcial wpier.dolic w przepasc masz ale w lepszym wykończeniu :polew: To czekamy na foty z tej przepaści
Wandej Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Jakbym mial skode to tez bym ja chcial wpier.dolic w przepasc masz ale w lepszym wykończeniu :polew: To czekamy na foty z tej przepaści mam czujnik temperatury od skody to moge walic
Kolkov Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 cipeczki no bez przesady wystarczy głową jebnąć i pół szyby we krwi w co przyjebać głową ???? w co mozna przyjebać głową jadąc rajdówką w 4pkt pasach ??? kierownica ???? wajcha od biegów ???? pedał gazu/sprzęgła/hamulca ??? i w kasku jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi