Kamyk Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Panowie piłka jak ktoś tu wcześniej zauważyłe jest dla debili , to jest sport dla facetów : ta, to jest dopiero rewelacja to co ja mam tu robić proszę trenera? prosto i w lewo a potem? no też prosto i w lewo i tak parę razy pasjonujące, rzeczywiście ...... :polew: proponuję zmienić temat i se to odpuścić, każdy lubi co innego i to powinno się uszanować i tyle w temacie no, może jeszcze jedno
moskal Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 ta, to jest dopiero rewelacja to co ja mam tu robić proszę trenera? prosto i w lewo a potem? no też prosto i w lewo i tak parę razy pasjonujące, rzeczywiście ...... :polew: idz na stadion , obejrzyj mecz z trybun , wróć i sie wypowiedz
Kamyk Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 ta, to jest dopiero rewelacja to co ja mam tu robić proszę trenera? prosto i w lewo a potem? no też prosto i w lewo i tak parę razy pasjonujące, rzeczywiście ...... :polew: idz na stadion , obejrzyj mecz z trybun , wróć i sie wypowiedz Moskal to sa twoje słowa z poprzedniej strony Panowie piłka jak ktoś tu wcześniej zauważył jest dla debili mało że pierdolish to jeszcze obrażasz :bicz3: nie wyspałeś się, czy jak ??? tak jak napisał Moorph - a każ im jeszcze skręcić w prawo, przecież to ponad ich siły
moskal Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 mało że pierdolish to jeszcze obrażasz :bicz3: nie wyspałeś się, czy jak ??? tak jak napisał Moorph - a każ im jeszcze skręcić w prawo, przecież to ponad ich siły przeciez ja was podpuszczam :kox: :kox: a MoorPH-a nie słuchaj bo to półgłówek
moskal Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 a każ im jeszcze skręcić w prawo, przecież to ponad ich siły żużlowcom skrecanie w prawo sprawia taki sam problem jak strzelenie zawodnikom naszej reprezentacji bramki :polew: :polew: Tylko sęk w tym ze motor żużlowy jest tak skonstruowany ze nie mozna nim inaczej jechać (hak,tłumik) , a nasi piłkarze to po prostu ofermy :polew: :polew:
Kamyk Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 przeciez ja was podpuszczam :kox: :kox: a MoorPH-a nie słuchaj bo to półgłówek fakju na koniec tej pasjonującej wymiany poglądów o sporcie: Some people believe football is a matter of life and death. I'm very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that... Bill Shankly
Wandej Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 PAny ma ktos moze jakiegos znajomego w ASO co by sie dowiedziec czy jest nadal akcja serwisowa z tymi cewkami?? I czy moj paździerz z 2001 roku sie kwalifikuje? CZytalem na forum ze u Szewczyka gosciowi zmieniali
moskal Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 z tego co wiem to nawet takie stare kible z 2001 mogą podjeżdzać :good:
Suli Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Panowie piłka jak ktoś tu wcześniej zauważyłe jest dla debili , to jest sport dla facetów : ta, to jest dopiero rewelacja to co ja mam tu robić proszę trenera? prosto i w lewo a potem? no też prosto i w lewo i tak parę razy pasjonujące, rzeczywiście ...... :polew: proponuję zmienić temat i se to odpuścić, każdy lubi co innego i to powinno się uszanować i tyle w temacie no, może jeszcze jedno Taa... Równie pasjonująco jak w tenisie :gwizdanie: :gwizdanie:
moro99 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 siema paszczaki. wogule to wszystkie dyscypliny sa debilne szachy rox
MRoger Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Siema Najbardziej energetyczny i tak jest snooker
moro99 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 do tego kregle, boole, to drugie z kulami, curling, i rzut oszczepem
Kamyk Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 do tego kregle, boole, to drugie z kulami, curling, i rzut oszczepem no jasna sprawa :> sami se to oglądajcie póki co, dzisiaj Real będzie próbował przejść po raz pierwszy od chyba 6 lat 1/8 LM i jest spora szansa, że przy pomocy Mourinho i CR7 im się w końcu uda kolejny ciekawy wieczór ...
Kolkov Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Opublikowano 16 Marca 2011 sportowcy :D i tak wszystkim najlepiej wychodzi podnoszenie ciężarów
Rekomendowane odpowiedzi