ono Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ja pitole nie pije więcej ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Norbi widze ze goscie nie dopisali jak ty o 21 na forum siedziales bylo dzwonic to ekipa by wpadla bo checi byly i to jakie Przecież pisałem żeby napierać dzięcioły ale Norbi to bylo o 2 w nocy Ja pitole nie pije więcej ..... Pamietasz co mowilem jak wyjezdzalismy od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Aaaaargh. Gumba, glegle, umps, prrrrrrrrrrrrr. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2007, 11:06:44_________________________________________________Już był telefon od rodziny J, z pytaniem czy dojeżdżamy :polew: Kazałem jej kłamać, ale nie posłuchała Czas w drogę Ja też zostaję abstynentem. Przerzucam się na Pawełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witek ja to bylem pewny ze ty z laptopa piszesz z prawego fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKFAN Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 oczywiście też się dołączam do życzeń całej ekipy [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2007, 11:32 _________________________________________________Norbi, działaj bracie działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 oczywiście też się dołączam do życzeń całej ekipy [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2007, 11:32 _________________________________________________Norbi, działaj bracie działaj A bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Oniak ja wychodziłem byłeś jeszcze w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Bo byl pelen umiar i ja nie polewalem takze wszystko piknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 To co on tak narzeka, że już nie pije więcej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Bo on zawsze z rana placze ze go bania napiernicza tak profilaktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 E już mi przeszło , czekam do jutra .... booo jutro walimy białą na Mazurach hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 oj pijaki, pijaki...mnie tam nic nie boli i ja spadam na rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zolwik no przepraszam ty tez do nich nalezysz a uzywasz takiego twardego slownictwa zwykli amatorzy spozywania napojow wyskokowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wyjazd był planowany bladym świtem, a ruszyliśmy po 12. J była w takim stanie, że strach było puszczac za kierę. 1,75-to nie pojemność silnika I aj tu się dziwić, ze dynia napierdziela. Ja to drżączkę jeszcze teraz mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 A co tu taka cisza ....ze az normalnie glupio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Wszystko sie lansuje po Polsce i do normy wroci w niedziele ja tez z oniakiem zaraz lece na mazury az sie boje co sie bedzie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Wszystko sie lansuje po Polsce i do normy wroci w niedziele ja tez z oniakiem zaraz lece na mazury az sie boje co sie bedzie dzialo a niektórzy gnija w robocie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Spanky ja tez bym siedzial w pracy ale zostalem zmuszony do wypisania urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Spanky ja tez bym siedzial w pracy ale zostalem zmuszony do wypisania urlopu podwyżki tez w Was wmuszaja .... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ty sie nie smiej ostatnio zdzwoni ksiegowa zebym sie pojawil podpisac zmiane umowy patrze a tam podwyzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi