troudyl Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 hehe jeśli te bramki to prawda to co niektórzy zubożeją, najlepsza była sytuacja jak byłem ana obwodnicy bydgoskiej słyszę na radiu mówia o patrolu a obok mnie pomyka srebrna a4 , 500m dalej dyskoteka , okazało się ze to nasz forumowicz sprawdzał ile da rade polecieć :) a jak jeszcze go bramki. czyli jest opcja ze przez jedno depniecie moge spradzić prawko,jak wszystkie bramki mnie zarejestruja?
Kolkov Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 hehe jeśli te bramki to prawda to co niektórzy zubożeją, najlepsza była sytuacja jak byłem ana obwodnicy bydgoskiej słyszę na radiu mówia o patrolu a obok mnie pomyka srebrna a4 , 500m dalej dyskoteka , okazało się ze to nasz forumowicz sprawdzał ile da rade polecieć :) a jak jeszcze go bramki. czyli jest opcja ze przez jedno depniecie moge spradzić prawko,jak wszystkie bramki mnie zarejestruja? fotoalbum Ci przyślą
Flyer Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kodeks drogowy dla Warszawy 1. Pamiętaj, że celem każdego kierowcy jest być pierwszym, cokolwiek to oznacza. 2. Im szybciej przejedziesz na czerwonym świetle, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś cię stuknie z boku. 3. Włączenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twój zamiar wykonania manewru. Prawdziwy kierowca nigdy tego nie zdradza. 4. Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia. 5. Prędkość w km/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną dla przeciętnych kierowców. Prawdziwy kierowca dopasowuje prędkość do możliwości własnego samochodu. 6. Nigdy nie utrzymuj takiego odstępu od poprzedzającego pojazdu, aby mogło tam wjechać inne auto. 7. Hamować należy w ostatniej chwili i tak mocno, aby bezwzględnie zadziałał ABS, powodując odprężający masaż stopy. W przypadku aut bez ABS'u ćwiczymy rozciąganie nogi. 8. Nie faworyzuj mniejszości. Wpuszczając przed siebie auto wyjeżdżające z podporządkowanej uszczęśliwiasz jednego, a wkurzasz dziesiątki jadących za tobą. 9. Pamiętaj, że wśród pieszych, których przepuszczasz na pasach lub wysepce tramwajowej może być terrorysta. 10. Zauważ, że jeżeli zaparkujesz samochód na środku trawnika, na pewno żaden pies nie zrobi w tym miejscu kupy. 11. Jeżeli nie potrafisz prowadzić samochodu jednocześnie nadając SMS`a, jedząc hamburgera, pijąc colę i zmieniając CD - nigdy nie zostaniesz sales representative. 12. Blondynka napotkana za kierownicą innego pojazdu jest równoważna 100 czarnym kotom przebiegającym drogą. 13. Wyrzucanie śmieci za okno samochodu urozmaica krajobraz oraz nadaje sens istnieniu służb porządkowych. 14. Inteligentna sygnalizacja drogowa nie jest po to aby ułatwić ci życie, ale po to by pokazać, iż odpowiednie służby są na bieżąco z postępem technicznym. 15. Pamiętaj, że zmienne warunki pogodowe nie są w żadnym wypadku powodem dla zmiany powyższych reguł. Są one naturalnym czynnikiem wzrostu gospodarczego w biznesie samochodowym oraz medycznym.
AndyN Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kodeks drogowy dla Warszawy (...) Hmmm .... 5, 6, 8, 9, 12, 15
Wandej Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kodeks drogowy dla Warszawy (...) Hmmm .... 5, 6, 8, 9, 12, 15 Dzisiaj rano 15 rządziło Lód na 7 na lewym pasie a busami po 120km/h zapier.alali
Kamyk Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 pany mam pytanie o jakiś fajowy sklep z garniturami w wawie z tego mojego zadoopia na tarchominie to nie za bardzo mi się chce pędzić do nadarzyna, ursusa czy też piaseczna zna ktoś jakieś fajne miejsce, niekoniecznie w CH, gdzie można coś miłego dla oka (próchnik, bytom, taka półka mnie interesuje) kupić za rozsądną cenę? jakieś 5-6 stów max będę zobowiązany za wszelkie podpowiedzi
AndyN Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 POWRÓT SIWKA http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236228.0;all
HeresR32 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 POWRÓT SIWKA http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236228.0;all najlepszy jest tekst o praniu tapicerki
PIXI Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 POWRÓT SIWKA http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236228.0;all najlepszy jest tekst o praniu tapicerki Kamyk miszcz :polew:
Reggi Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 pany mam pytanie o jakiś fajowy sklep z garniturami w wawie z tego mojego zadoopia na tarchominie to nie za bardzo mi się chce pędzić do nadarzyna, ursusa czy też piaseczna zna ktoś jakieś fajne miejsce, niekoniecznie w CH, gdzie można coś miłego dla oka (próchnik, bytom, taka półka mnie interesuje) kupić za rozsądną cenę? jakieś 5-6 stów max będę zobowiązany za wszelkie podpowiedzi Za 5-6 stów to Ty kupisz Sunset Suits z 70 % wełny Jedź do PEEK & CLOPPENBURG kiedyś mieli nawet dobre jakościowo garnitury w Twoim przedziale cenowym
hornet Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 pany mam pytanie o jakiś fajowy sklep z garniturami w wawie z tego mojego zadoopia na tarchominie to nie za bardzo mi się chce pędzić do nadarzyna, ursusa czy też piaseczna zna ktoś jakieś fajne miejsce, niekoniecznie w CH, gdzie można coś miłego dla oka (próchnik, bytom, taka półka mnie interesuje) kupić za rozsądną cenę? jakieś 5-6 stów max będę zobowiązany za wszelkie podpowiedzi Najlepiej poszukaj krawca... za tą cenę można uszyć i będzie 100x lepszy niż te szmaty w wieszaka.
Kamyk Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 POWRÓT SIWKA http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236228.0;all najlepszy jest tekst o praniu tapicerki Kamyk miszcz :polew: aż żem siem z lekka zawstydził ...
Nosfer Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Kiedyś ktoś pisał o jakimś ogarniętym zakładzie LPG w Warszawie? Nie pamiętam nazwy - Poziek coś mruczał chyba
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Kiedyś ktoś pisał o jakimś ogarniętym zakładzie LPG w Warszawie? Nie pamiętam nazwy - Poziek coś mruczał chyba Poziek pisal pewnie o EGP, ale potem inni pisali, ze sie popsuli...
Buba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dlaczego do mlawy nie pojedzesz w koncu. Zrobil bys to raz a konkretnie
letallec Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Kiedyś ktoś pisał o jakimś ogarniętym zakładzie LPG w Warszawie? Nie pamiętam nazwy - Poziek coś mruczał chyba Poziek pisal pewnie o EGP, ale potem inni pisali, ze sie popsuli... Potwierdzam ze EGP to kibel.
Reggi Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 pany mam pytanie o jakiś fajowy sklep z garniturami w wawie z tego mojego zadoopia na tarchominie to nie za bardzo mi się chce pędzić do nadarzyna, ursusa czy też piaseczna zna ktoś jakieś fajne miejsce, niekoniecznie w CH, gdzie można coś miłego dla oka (próchnik, bytom, taka półka mnie interesuje) kupić za rozsądną cenę? jakieś 5-6 stów max będę zobowiązany za wszelkie podpowiedzi Najlepiej poszukaj krawca... za tą cenę można uszyć i będzie 100x lepszy niż te szmaty w wieszaka. Karoluu..wątpię żeby doświadczony krawiec zrobił Ci garnitur za 600 pak I to jeszcze w Warszawie. Teraz dobre firmy za uszycie koszuli na wymiar biorą od 300 zł
Nosfer Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Kiedyś ktoś pisał o jakimś ogarniętym zakładzie LPG w Warszawie? Nie pamiętam nazwy - Poziek coś mruczał chyba Poziek pisal pewnie o EGP, ale potem inni pisali, ze sie popsuli... Potwierdzam ze EGP to kibel. Kierunek mława chyba
Rekomendowane odpowiedzi