Aydaho Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 siema oj jak milo było wyjść rano na zamrożony parking i wejść do ciepłego auta hehe webasto działa dobrze że już za niedługo wiosna działa ...nareszcie i przyznaje że jest za***iście ciekawe kiedy przestanie... zwykle po nastawionym czasie yyyhhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 siema oj jak milo było wyjść rano na zamrożony parking i wejść do ciepłego auta Sąsiad, to może ogrzejesz od razu mojego parcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 siema oj jak milo było wyjść rano na zamrożony parking i wejść do ciepłego auta Sąsiad, to może ogrzejesz od razu mojego parcha luz - stawiaj obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 siema oj jak milo było wyjść rano na zamrożony parking i wejść do ciepłego auta hehe webasto działa dobrze że już za niedługo wiosna działa ...nareszcie i przyznaje że jest za***iście ciekawe kiedy przestanie... Nieprędko ... Ma dwa lata gwarancji :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam czy w b6 wszystko musi wymagać 30 minut poświęcenia czasy by do czego kolwiek sie dostać ( począwszy od żarówki po akumulator) Próbowałem dziś wyciagnąć aku, niby nic trudnego, wyszarpać przymarznięta pokrywe jedną druga odkręcić klumy , i okazuje się ze i tak go sie nie da wyciagnać bez za***iście długiego imbusa. Jest jakiś sposób by do tej śruby zabezpieczającej dość inaczej? łatwiej? Może tylko ja na nic wpaść nie mogę, ( pierwsza zima z audi) dzięki za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 zakup czteropak a umysł Ci się otworzy, jak nie pomoże to zaproś kolegów, ale wtedy czteropak nie starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 zakup czteropak a umysł Ci się otworzy, jak nie pomoże to zaproś kolegów, ale wtedy czteropak nie starczy true bez browaru nie ma grzebania przy aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 zakup czteropak a umysł Ci się otworzy, jak nie pomoże to zaproś kolegów, ale wtedy czteropak nie starczy bardzo pomocna informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 zakup czteropak a umysł Ci się otworzy, jak nie pomoże to zaproś kolegów, ale wtedy czteropak nie starczy bardzo pomocna informacja Skoro wymagasz żeby było merytorycznie w tym wątku ... Opis dla kolegi: Odkręcasz klemy (najpierw ta od strony pasażera, później ta od strony kierowcy), zabezpieczasz je by nie doszło do przypadkowego iskrzenia, odkręcasz długim kluczem inbusowym śrubę mocującą plastikowe mocowanie akumulatora (w połowie długości akumulatora-warto sobie przyświecić), przesuwasz na bok to mocowanie, włazisz na silnik i ciągniesz w górę tego jeb***** kloca aż fra**** pierd**** drgnie aż w końcu wylezie Bo bladź jest kur***** ciężka. No, to tyle fachowych rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 zakup czteropak a umysł Ci się otworzy, jak nie pomoże to zaproś kolegów, ale wtedy czteropak nie starczy bardzo pomocna informacja merytoryczny dział to to nie jest Witam czy w b6 wszystko musi wymagać 30 minut poświęcenia czasy by do czego kolwiek sie dostać ( począwszy od żarówki po akumulator) Próbowałem dziś wyciagnąć aku, niby nic trudnego, wyszarpać przymarznięta pokrywe jedną druga odkręcić klumy , i okazuje się ze i tak go sie nie da wyciagnać bez za***iście długiego imbusa. Jest jakiś sposób by do tej śruby zabezpieczającej dość inaczej? łatwiej? Może tylko ja na nic wpaść nie mogę, ( pierwsza zima z audi) dzięki za podpowiedzi musisz mieć imbusa z długą przedłużką inaczej d*pa bo tam nie ma żadnej nakrętki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 zakup czteropak a umysł Ci się otworzy, jak nie pomoże to zaproś kolegów, ale wtedy czteropak nie starczy bardzo pomocna informacja Skoro wymagasz żeby było merytorycznie w tym wątku ... Opis dla kolegi: Odkręcasz klemy (najpierw ta od strony pasażera, później ta od strony kierowcy), zabezpieczasz je by nie doszło do przypadkowego iskrzenia, odkręcasz długim kluczem inbusowym śrubę mocującą plastikowe mocowanie akumulatora (w połowie długości akumulatora-warto sobie przyświecić), przesuwasz na bok to mocowanie, włazisz na silnik i ciągniesz w górę tego jeb***** kloca aż fra**** pierd**** drgnie aż w końcu wylezie Bo bladź jest kur***** ciężka. No, to tyle fachowych rad i ciagniesz w gore tego.................. ehhehehe dobre dobre ale kloc troszke musi wazyc ja mam 95 Ah :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 zakup czteropak a umysł Ci się otworzy, jak nie pomoże to zaproś kolegów, ale wtedy czteropak nie starczy bardzo pomocna informacja Skoro wymagasz żeby było merytorycznie w tym wątku ... Opis dla kolegi: Odkręcasz klemy (najpierw ta od strony pasażera, później ta od strony kierowcy), zabezpieczasz je by nie doszło do przypadkowego iskrzenia, odkręcasz długim kluczem inbusowym śrubę mocującą plastikowe mocowanie akumulatora (w połowie długości akumulatora-warto sobie przyświecić), przesuwasz na bok to mocowanie, włazisz na silnik i ciągniesz w górę tego jeb***** kloca aż fra**** pierd**** drgnie aż w końcu wylezie Bo bladź jest kur***** ciężka. No, to tyle fachowych rad i ciagniesz w gore tego.................. ehhehehe dobre dobre ale kloc troszke musi wazyc ja mam 95 Ah :> Mój mini-tutorial, niewątpliwie fachowy , jest też dość emocjonalny gdyż jakiś miesiąc temu wyciagałem po nocy taką pier**** 95-tkę i wspomnienia są wciąż żywe .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ja kiedys tez bede musial sie do tego zabrac, a jesli juz o tym mowa to zastanawia mnie po h. jest jakis węzyk doprowadzony z boku aku? odplyw czegoś czy kable do czójnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jak Ci się elektrolit w akku zacznie gotować to tym wężykiem będzie spływał lewym przednim nadkolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 A.... Nigdy nie zmieniaj akumulatora na spocie w Arkadii... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Akumulatory znikają, zegary też :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jak Ci się elektrolit w akku zacznie gotować to tym wężykiem będzie spływał lewym przednim nadkolem Dzieki za info, tak mi sie wydawalo ze to jakis odplyw bo na peszla wyglada ten "przewod" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 czasem koła znikają... ale zdarza się że i całe auto może zniknąc w Arkadii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 mrozi mrozi trochę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 etam mrozi... ja jednak twierdze że jeszcze nie za bardzo po tym jak dzisiaj widziałem laske w normlanych butach i bardzo krótkiej miniówie... chyba jej co nie co tam zamarzło :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi