PIXI Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ale tu dziś ruch .... ciężko coś wtrącić
hornet Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ale tu dziś ruch .... ciężko coś wtrącić ostatnim czasy to tu ch..j zimuje i to srodze
PIXI Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ch**nia z grzybnią i pleśnią , jednym słowem mówiąc
Mlodszy Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Widze ze pokazem są wszyscy zainteresowani...A spot to we wtorek aktualny?Czy już wszyscy na majówkę lecą?Pewnie nikt nie odpowie na zapytanko...
troudyl Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja na 100% się nie pojawię, ja lecę na pas startowy pod Mirosławiec przetestować auto i może w końcu zachodniopomorski spot odwiedzić Nie uwierzycie, wczoraj na rasie do Torunia na odcinku 20km 5 patroli i załadowany foto radar:) i jak tu jechać??
AndyN Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 A4 B7 z fabrycznymi DRLami: DRLe włączają się od razu po przekręceniu kluczyka czy po przekręceniu włącznika świateł na "auto"? (DRLe włączone "1" włącznikiem, środek dnia)
draon2004 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam! Jest możliwość na spocie podłączenia autka pod vag'a? Ostatnio byłem u mechanika wywaliło mi dwa błędy i koleś zaczął nagle coś kręcić z kosztami...stwierdziłem ze może sam zrobię, a głupio zrobiłem gdyż nie spisałem dokładnie tego co ten magiczny komputerek pokazał
Madas Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 witam czy kolego Cowboy jest godny zaufania bo kolega chce się do niego wybrać robić coś z wtryskami
wilku323 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 kto jutro będzie? Bo nie wiem czy sie wybierać
hornet Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 witamczy kolego Cowboy jest godny zaufania bo kolega chce się do niego wybrać robić coś z wtryskami tak
troudyl Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 kto jutro będzie? Bo nie wiem czy sie wybierać Nie sądzę, wiesz jutro raczej wszyscy będą wypoczywać, świętować i topić się na słońcu:) ---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:48 ---------- kto jutro będzie? Bo nie wiem czy sie wybierać Nie sądzę, wiesz jutro raczej wszyscy będą wypoczywać, świętować i topić się na słońcu:)
letallec Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja bede i bede mial VAG(najnowsza wersja 3.22). Oczywiscie, kto bedzie chcial to sie podlaczymy i w gratisie skoryguje licznik.
Madas Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 witamczy kolego Cowboy jest godny zaufania bo kolega chce się do niego wybrać robić coś z wtryskami tak dzięki wielkie pozdro
wilku323 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja bede i bede mial VAG(najnowsza wersja 3.22). Oczywiscie, kto bedzie chcial to sie podlaczymy i w gratisie skoryguje licznik. to będę ---------- Post dopisany at 00:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:35 ---------- Ja bede i bede mial VAG(najnowsza wersja 3.22). Oczywiscie, kto bedzie chcial to sie podlaczymy i w gratisie skoryguje licznik. to będę
Mlodszy Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Ja tez bede tylko moze nie Arkadia a gdzies na dworzu...???Jakis duzy placyk albo co??
wijar Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Hi, Panie, Panowie z racji tego iż musiałem zostać i tyrać w wybiórcze dni we firmie to postaram się i ja jako nowicjusz pojawić w legendarnym miejscu spotowym moim skromnym autkiem. Do miłego. p.s. jak to wcześniej było sugerowane, żadnych lasek na gotowo nie podrzucam by mogłyby co niektórych zawstydzić buahahahahaha CY ---------- Post dopisany at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ---------- Hi, Panie, Panowie z racji tego iż musiałem zostać i tyrać w wybiórcze dni we firmie to postaram się i ja jako nowicjusz pojawić w legendarnym miejscu spotowym moim skromnym autkiem. Do miłego. p.s. jak to wcześniej było sugerowane, żadnych lasek na gotowo nie podrzucam by mogłyby co niektórych zawstydzić buahahahahaha CY
MAT1000 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Jako że jestem nowy w klubie to wypada podjechać
Mlodszy Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 W sumie to dobre pytanie dzis wszystko jest zamkniete chyba??? ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ---------- Moze na parkingu parkuj i jedz??? ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:45 ---------- Moze na parkingu parkuj i jedz???
Rekomendowane odpowiedzi