Norbi Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Dawajcie Torwar we wtorek Estam za!!! Nasi na Unlimie doj**ali ruskim ) Przejazd Stana z Nikoloasem na pokładzie Stan 650kuca, ruski 700:grin:
JotAeN Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Witam panowie od niedawna urzęduje w warszawie i jakiś czas tu zabawie. Z miłą chęcią bym podjechał na sporą i was poznał. Był bym wdzięczny jak by mi ktoś dokładnie wyjaśnił gdzie będzie spotkanie. Do Arkadi trafię ale niewiem czy tam bedziecie. Miał bym też prośbę czy mógł by ktoś wsiąść waga bo miał bym do was kilka pytań Pozdrawiam. ---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- Witam panowie od niedawna urzęduje w warszawie i jakiś czas tu zabawie. Z miłą chęcią bym podjechał na sporą i was poznał. Był bym wdzięczny jak by mi ktoś dokładnie wyjaśnił gdzie będzie spotkanie. Do Arkadi trafię ale niewiem czy tam bedziecie. Miał bym też prośbę czy mógł by ktoś wsiąść waga bo miał bym do was kilka pytań Pozdrawiam.
troudyl Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hSe24Zpy6Sc&feature=player_embedded
malik Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Witam panowie od niedawna urzęduje w warszawie i jakiś czas tu zabawie.Z miłą chęcią bym podjechał na sporą i was poznał. Był bym wdzięczny jak by mi ktoś dokładnie wyjaśnił gdzie będzie spotkanie. Do Arkadi trafię ale niewiem czy tam bedziecie. Miał bym też prośbę czy mógł by ktoś wsiąść waga bo miał bym do was kilka pytań Spoty co tydzień w Promenadzie a nie w Arkadii. Specem od VAGa jest Oniak. Jak przyjedziesz to wystarczy, że zawołasz głośno "Oniak!" i będziesz wiedział który to
wit.s Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Jak spot będzie na Torwarze, to przyjadę ....
PIXI Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 :polew:No jebaniutki No fakt był czasookres gdzie przebijałeś PIXIego na łeb w ilości postów,
hornet Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 jak spot będzie na torwarze, to przyjadę .... żyje !!!!!
Norbi Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Jak spot będzie na Torwarze, to przyjadę .... Blus Eden:decayed:
ono Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Spoko , możemy jutro na Torwarze , też będę kox
JotAeN Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 no to w końcu gdzie bo ja się już psychicznie nastawiłem na Promenadę Torwar to niestety nie wiem gdzie jest ---------- Post dopisany at 15:38 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- no to w końcu gdzie bo ja się już psychicznie nastawiłem na Promenadę Torwar to niestety nie wiem gdzie jest
adamooo Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Tomboy ma podjechać z grubą kasą na pożyczki
Góral.tz Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 A ty co , nie zjeżyłeś dowcipu ? :grin::grin: Oniak to zazdrośnik, nikt nie może być lepszy od niego, szuja :grin::grin:
wit.s Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Spoko , możemy jutro na Torwarze , też będę kox To już dwóch. Ktoś jeszcze? Jakieś Audi?
AndyN Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Spoko , możemy jutro na Torwarze , też będę kox To już dwóch. Ktoś jeszcze? Jakieś Audi? Tylko nie zapomnijcie zrobić sobie zdjęcia grupowego z Torwarem w tle i z aktualnym Super Expresem w dłoniach Poźka, i wrzućcie na forum bo nikt nie uwierzy, że to była prawda
MOCNY2002 Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Spoko , możemy jutro na Torwarze , też będę kox To już dwóch. Ktoś jeszcze? Jakieś Audi? To i ja się przejadę ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ---------- Spoko , możemy jutro na Torwarze , też będę kox To już dwóch. Ktoś jeszcze? Jakieś Audi? To i ja się przejadę
PIXI Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 To ja wezmę gryla weźcie kiełbachę . ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- Góral weź szpyrytus
Góral.tz Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 To ja wezmę gryla weźcie kiełbachę .---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- Góral weź szpyrytus panie wszystko dla cię :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi