Typiszcz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Rozumiem, to jak dzis mi sie nie uda to przyjade w przyszly wtorek, bo jezeli dzis wyjde z garazu tak jak wczoraj czyli okolo 22.30 to bedzie za pozno. PS. Ile w wawie kosztuje podlaczenie auta do kompa?
Typiszcz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Promenada to na Ostrobramskiej? druki koniec wawy, to dzis na pewno nie dam rady ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:23 ---------- To gdyby ktos potrzebowal to w Mosciskach moge podlaczyc kompa za 50. Program ktory mamy to TEXA IDC4 NanoDiag.
Buba Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 oniak vaguje za darmo więc kokosów nie zarobisz:whistling:
troudyl Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Wybiera się ktoś z bemowa na spota? bo po tym co widze to nie ma szans bym ruszył moja niunie z parkingu...
Typiszcz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Ja jezeli bede jechal to mogl bym Cie zabrac bo mieszkam na wawrzyszewie, ale jak pisalem wczesniej nie jestem pewien czy dzis dam rade sie wybrac.
ono Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 oniak vaguje za darmo więc kokosów nie zarobisz:whistling: Proste !
BADU Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Witam,jestem nowy jeżeli przyjadę ok 20.30 to jeszcze ktoś z Was będzie?
tomi790 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Witam,jestem nowy jeżeli przyjadę ok 20.30 to jeszcze ktoś z Was będzie? o tej godzinie to dopiero sie spot zaczyna
BADU Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Ok ,myślałem że o 19 .Postaram się wpaść.Nie mam tak wypasionej fury jak Wy ale zawsze to A4
pawelkwiatek Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 może i ja się zjawię (pierwszy raz ) mam nadzieję, że z A6 w gazie mnie nie wygonicie
troudyl Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Kurde. Jak tłok i zamieszanie pod akademcem na parkingu. policja zamknęła parkingi, bo prezydent się wprosił na inaugurację roku .... na bank nie wyjadę dziś.... Typiszczu to jak będziesz wiedział czy jedziesz to daj znać na prv. No chyba że ktoś jeszcze z okolic bemowa by mógłmnie zabrać byłbym wdzięczny.
MOCNY2002 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Ok ,myślałem że o 19 .Postaram się wpaść.Nie mam tak wypasionej fury jak Wy ale zawsze toA4 O 19 ta 20:30, to chyba godzina kiedy chłopaki wracają z KFC Może i ja podbije jak się wyrobię szybko z malowankiem... no i furkę trzeba umyć, wczoraj zaparkowałem pod drzewem i co najmniej kg kup mam na aucie
Góral.tz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 To gdyby ktos potrzebowal to w Mosciskach moge podlaczyc kompa za 50. japitole nawet go nie widziałem a już go nie lubię :doh: ---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ---------- oniak vaguje za darmo więc kokosów nie zarobisz:whistling: jak zwykle czujny ---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ---------- no i furkę trzeba umyć, Ty no nie myj nie będę sam zarąbanym wozem
Arturr91 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Troudyl, mieszkasz na VA-cie?? ;p
troudyl Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 tak ---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ---------- Troudyl, mieszkasz na VA-cie?? ;p tak a ty też?
MOCNY2002 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 no i furkę trzeba umyć, Ty no nie myj nie będę sam zarąbanym wozem Mogłem się Ciebie posłuchać umyć zdążyłem, a na spota się nie wyrobiłem ;/ Za tydzień może się uda...
Góral.tz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 no i furkę trzeba umyć, Ty no nie myj nie będę sam zarąbanym wozem Mogłem się Ciebie posłuchać umyć zdążyłem, a na spota się nie wyrobiłem ;/ Za tydzień może się uda... :decayed:a ja byłem ujebanym wozem i było ok a teraz idą Uboty :decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi