troudyl Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 ja tam swoją mam zawsze przy tyłku oczywiście schowana by nie było widać . Pany powiem wam, że jadąc dziś do wawy myślałem, że śniegu nie zobacze, a tu raz nawet widziałem lodzik,na ulicy . To była najdłuższa moja podróż w życiu;) wyjechałem w środku jesieni a zajechałem w zimę :grin:
troudyl Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Góral co dziś tam obalacie?
Góral.tz Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 póki co Tyskie majone malinowym sokiem jutro trzeba jakoś wyglądać, ale coś się chłodzi więc
troudyl Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 póki co Tyskie majone malinowym sokiem jutro trzeba jakoś wyglądać, ale coś się chłodzi więc Przezorny zawsze ubezpieczony ::wink::naughty:mówisz jakiś "mocniejszy" brat tyskiego - czyszcząca??
troudyl Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Ski jump delux?? ( żarcik) no to dobra panna potrafi namieszać w głowie
troudyl Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 całe 24 h bedziesz czekał z napisaniem postu ??
Góral.tz Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 dokładnie tak a we wtorek wybywam poza cywilizację hehehehe
krzyniek Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Adamoo widziany wczoraj na "17-nastce" przed Kołbielą, już tak nie dymi ledwie Cię poznałem po tych 3budzikach na desce
hornet Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Adamoo widziany wczoraj na "17-nastce" przed Kołbielą, już tak nie dymi ledwie Cię poznałem po tych 3budzikach na desce tak daleko auto zajechało ?????
moskal Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Adamoo widziany wczoraj na "17-nastce" przed Kołbielą, już tak nie dymi ledwie Cię poznałem po tych 3budzikach na desce tak daleko auto zajechało ????? ale sie nam Adas w Polske wypuścił
MAT1000 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 To jak jutro Arkadia ? Zimno
troudyl Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Pewnie na letnich pewnie tak wcisnął hamulce a tu jedzie dalej i tak ślizgnął aż tak daleko a propo ślizgania to na bemowie się 7 samochodów pocałowało w tyłki , aż strach wyjeżdżać z parkingu
adamooo Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 ano byłem..i u CIebie w garwolinie też..i u Domina w Celestynowie..oczywiście na 19 kopcić już dawno nie kopci ..wczoraj w nocy wracałem bo ślizgawica taka była na maksa..i do tego od garwolina do kołbieli mgła, nie było widać nic.. masakra..
Rekomendowane odpowiedzi