melman_zyrafa Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kojarzy ktoś firme, która regeneruje magle na Słomianej- kiesler.pl? Jakieś opinie?
Wandej Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kojarzy ktoś firme, która regeneruje magle na Słomianej- kiesler.pl?Jakieś opinie? Magle w Wesołej regenerują dobrze:good: Już śmigam 3 lata i jest git:good: O ile dobrze pamiętam to Broniewskiego ulica:wink:
melman_zyrafa Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kojarzy ktoś firme, która regeneruje magle na Słomianej- kiesler.pl?Jakieś opinie? Magle w Wesołej regenerują dobrze:good: Już śmigam 3 lata i jest git:good: O ile dobrze pamiętam to Broniewskiego ulica:wink: Wiem, tylko w Wesołej terminy są odległe i trzeba zostawić auto na min. 2-3 dni. Chyba będę korzystał z warsztatu w Kobyłce- gość sensowny się wydaje.
Wandej Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kojarzy ktoś firme, która regeneruje magle na Słomianej- kiesler.pl?Jakieś opinie? Magle w Wesołej regenerują dobrze:good: Już śmigam 3 lata i jest git:good: O ile dobrze pamiętam to Broniewskiego ulica:wink: Wiem, tylko w Wesołej terminy są odległe i trzeba zostawić auto na min. 2-3 dni. Chyba będę korzystał z warsztatu w Kobyłce- gość sensowny się wydaje. No tak mówią ale jednego dnia zawozisz ran i następnego dzwonią że zrobili:good: Tylko ja im zawoziłem sam magiel:wink:
forseco Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 koledzy czy nadal spotykacie sie we wtorki o 19na -2 w Arkadii?? czy jakies inne miejsce i termin macie? czy gdybym podjechal to moglby ktos podlaczyc mi pod Vag? bo mam problem z kontrolka od ESP i nie wiem o co loto...
Góral.tz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Poziek i Oniak jak nic Ci z vagują info o spotkaniach masz u góry
forseco Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Góral.tz czy mowisz o tym???SPOCIKI WARSZAWSKIE-WTORKI g.19:00 / CH AKRADIA, poziom -2, strefa żółta, k/SATURN ????
Góral.tz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 dokładnie tak tam się zbieramy sam mam zamiar być ale może wyjść jak zawsze
forseco Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 To jutro moze uda mi sie podjechac, pracuje w okolicach arkadii, dzieki za info góral
troudyl Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 O jak don góralesk się ma pojawić to ja też się tam chyba wybiorę moze mi zawieszenie wróci do życia:)
Góral.tz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 O jak don góralesk się ma pojawić to ja też się tam chyba wybiorę moze mi zawieszenie wróci do życia:) dasz mi fure na 15 minut tak jej zawieszenie ............ po progach zwalniających że Pan będziesz zadowolony
troudyl Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ta coś mam wrażenie że ja swoje progi będę zbierał po całej arkadii wiesz, jednak sam sobie je rozruszam:P
MAT1000 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 koledzy czy nadal spotykacie sie we wtorki o 19na -2 w Arkadii?? czy jakies inne miejsce i termin macie? czy gdybym podjechal to moglby ktos podlaczyc mi pod Vag? bo mam problem z kontrolka od ESP i nie wiem o co loto... Odezwij się do chopin, on ma vaga i za 30dyszki podłączy na spocie Muszę się w końcu znowu wybrać i też zabiorę vaga, a co niech ma konkurencje
melman_zyrafa Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Się wybieram dzisiaj też- tylko muszę zmienić wcześniej felge z jajowatej na bardziej okrągłą ... pewnie będę po 20...
Buba Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 uwaga leszcze podaje ważny komunikat dzisiaj vagowanie za 20 zł
Buba Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 kasowanie błędu 5zł/sztuka odczyt bloków pomiarowych: statyczny 3zł/sztuka, dynamiczny 7zł/sztuka za jeden kanał ceny netto
Rekomendowane odpowiedzi