Góral.tz Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 no zdrowie jako tako ale obiad pomógł :decayed: teraz grzecznie idę spać narrra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 yhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 yhy siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Siema Marian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinokey Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Hej może spocik dzisiaj koło reduty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 :hi: Dongórakesku, co z moją vaginą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 hahaha zapomniałem ale już ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Gdyby był ktoś zainteresowany, to mam bardzo fajnego laptopa na sprzedaż: http://a4-klub.pl/sprzedam-22/laptop-hp-pavilion-dv7-3010ew-17-led-hd-500gb-4gb-ram-stan-idealny-264734/#post3388559 W poniedziałek pojawi się iMac, więc ten jest mi już zbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Hej może spocik dzisiaj koło reduty ?? Coś tam się dzieje dzisiaj ? Czy tylko tak chcesz zachęcić ludzi do ruszenia się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ale wiesz że do tej kiery jeszcze jaśka musisz znaleźć od tego modelu ? :D tak pytam proforma No raczej Mistrzu - minimum drugie tyle do dokladki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ale wiesz że do tej kiery jeszcze jaśka musisz znaleźć od tego modelu ? :D tak pytam proforma Co Ty gadasz.. zagipsuje ładnie pomaluje i będzie git.. po co jasiek, który nie wystrzeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 ale wiesz że do tej kiery jeszcze jaśka musisz znaleźć od tego modelu ? :D tak pytam proforma Co Ty gadasz.. zagipsuje ładnie pomaluje i będzie git.. po co jasiek, który nie wystrzeli Podoba mi sie to podejście... przy dobrej prędkości... na co poduchy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 ale wiesz że do tej kiery jeszcze jaśka musisz znaleźć od tego modelu ? :D tak pytam proforma Co Ty gadasz.. zagipsuje ładnie pomaluje i będzie git.. po co jasiek, który nie wystrzeli Podoba mi sie to podejście... przy dobrej prędkości... na co poduchy... Zbędna masa wrogiem performance :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Czyja klubowa B5 stoi w Witka? B5 kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Norbiak spotkany w Pruszkowie na zatoczce godz : 18:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Norbiak spotkany w Pruszkowie na zatoczce godz : 18:30 hahaha skrobałem maila i stwierdziłem,że przy tej pogodzie wartoby było się zatrzymać, bo tamowałem ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Norbiak spotkany w Pruszkowie na zatoczce godz : 18:30 hahaha skrobałem maila i stwierdziłem,że przy tej pogodzie wartoby było się zatrzymać, bo tamowałem ruch miałem dzwonić ale teleport został w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi