Buba Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A co mają dystanse do wahaczy? Reklamacji na wahacze pewnie nikt ci nie uzna bo zawsze znajdą jakiś pretekst żeby się wywinąć
bialy986 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Odnośnie dystansów i zawieszenia nie chciałem z nim wchodzić w dyskusję bo to nie ma sensu. Wiem że jest temat odpowiedni o wahaczach ale zastanawiam się czy regenerowac Lema czy kupić nowe MS:confused: wysłane za pomocą tapki
soolek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Odnośnie dystansów i zawieszenia nie chciałem z nim wchodzić w dyskusję bo to nie ma sensu.Wiem że jest temat odpowiedni o wahaczach ale zastanawiam się czy regenerowac Lema czy kupić nowe MS:confused: wysłane za pomocą tapki U mnie górne MSy zrobiły chyba 60 tysi i się jeszcze trzymają. Lem padł po 20 - reklamacja uznana. Dolne lem wytrzymały chyba z 70 - dokładnie nie pamiętam, bo juz nie za mojej kadencji coś było robione. Ja wczoraj właśnie założyłem regenerowany wahacz, zobaczymy ile wytrzyma. Robiłem tu: Maglo. Układy kierownicze, maglownice, wahacze. Chackiewicz J., Warszawa, Samochody - układy kierownicze - pkt.pl
Przemots Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A co mają dystanse do wahaczy?Reklamacji na wahacze pewnie nikt ci nie uzna bo zawsze znajdą jakiś pretekst żeby się wywinąć dystans ma wpływ większy na łożysko w kole
jcwpl Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 BRY Kto to przyznać się i co tu robi ok 2h temu biegałem w okolicach Kochanowskiego - Literacka Juz pomijam miejsce idealne na parkowanie cały chodnik i na przejściu dla pieszych
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 BRYKto to przyznać się i co tu robi ok 2h temu biegałem w okolicach Kochanowskiego - Literacka http://s10.postimg.org/ny1njvrpx/wci.jpg Juz pomijam miejsce idealne na parkowanie cały chodnik i na przejściu dla pieszych na wiochę z tym.. ale siara
jcwpl Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 BRYKto to przyznać się i co tu robi ok 2h temu biegałem w okolicach Kochanowskiego - Literacka http://s10.postimg.org/ny1njvrpx/wci.jpg Juz pomijam miejsce idealne na parkowanie cały chodnik i na przejściu dla pieszych na wiochę z tym.. ale siara Blachy zobowiązują... teraz już nikt się nie przyzna
AndyN Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 BRYKto to przyznać się i co tu robi ok 2h temu biegałem w okolicach Kochanowskiego - Literacka http://s10.postimg.org/ny1njvrpx/wci.jpg Juz pomijam miejsce idealne na parkowanie cały chodnik i na przejściu dla pieszych na wiochę z tym.. ale siara Tylko numeru blach nie zamazuj
jcwpl Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 BRYKto to przyznać się i co tu robi ok 2h temu biegałem w okolicach Kochanowskiego - Literacka http://s10.postimg.org/ny1njvrpx/wci.jpg Juz pomijam miejsce idealne na parkowanie cały chodnik i na przejściu dla pieszych na wiochę z tym.. ale siara Tylko numeru blach nie zamazuj Chodzilo mi o ramki klubowe - wstyd....
0laczek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 no mam jedno co to lub kto to "Lewy"? Nie jesteś odosobniony przyjacielu. Ja o meczu że był dowiedziałem sie dziś rano i myślałem że znowu gadają o meczu Barcelony, bo tam chyba taki sam wynik był. True- miałem to samo że mecz był dowiedziałem się w pracy następnego dnia jak się jarali tymi bramkami:)
worm87 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Możecie polecić jakąś myjnię w Wawie, taką która w miarę solidnie zrobi porządek z furą?
Buba Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 g force mx nowicki show car shine car spa
0laczek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja niestety nie dotrę ani na Promkę ani do Arkadii- wyruszam na majówe!!!!!
melman_zyrafa Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja niestety nie dotrę ani na Promkę ani do Arkadii- wyruszam na majówe!!!!! +1 :decayed:
jcwpl Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 no to dziś promenada !! Gdzie?! Qfa za rzekę mam jechać? Jak ja Was tam znajdę, jak ja przez ostatnie 10 lat 2x w Promenadzie byłem...
Buba Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 wjeżdżasz na 2 piętro i na pewno zobaczysz jak w rogu stoją motocykle
jcwpl Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 wjeżdżasz na 2 piętro i na pewno zobaczysz jak w rogu stoją motocykle Nie mam więcej pytań wysoki sądzie Ciekawe czy będzie więcej aut chociaż nic przecinaków - do zoba...
Rekomendowane odpowiedzi