troudyl Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 fajnie się norbi na dachu siedziało ??
Kamyk Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 kutfa opcja ponton to w jakim pakiecie jest?? ja pierd, co się dzieje
hornet Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 plagi egipskie w 100licy ? ładnie doyebało wody...
Norbi Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 fajnie się norbi na dachu siedziało ?? Machawszy do Cię jak przepływałeś
Kamyk Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 a tak nawiasne, to ten przystanek autobusowy na Trasie AK nazywa się Osiedle Potok ... ironia losu, dosłownie
melman_zyrafa Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Co wy chcecie... Przecież ruch odbywał się płynnie...
Ysiak Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Sprzedam Audi - bezwypadkowe, świeżo umyte... Współczuje właścicielom samochodów.
troudyl Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 fajnie się norbi na dachu siedziało ?? Machawszy do Cię jak przepływałeś Ja płynąłem po Cię Norbi tylko mi gipsowe wiosło się rozmokneło i mnie prąd "rzeki"porwał
Buba Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 który mądry pływał po toruńskiej? Ja ,a co karwa nie wolno!? A zezwolenie miałeś?
Ysiak Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 który mądry pływał po toruńskiej? Ja ,a co karwa nie wolno!? A zezwolenie miałeś? Prowadzenie łodzi do długości kadłuba nie przekraczającej 7.5m nie wymaga zezwoleń i patentów żeglarskich
Buba Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 wydaje mi sie ze jest zakaz kąpieli we wszystkich zbiornikach wodnych w stolicy. nie chodzi o łódki tylko wpław ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ---------- ale zajebał Wypadek podczas policyjnej kontroli. Tir staranował radiowóz
chopin Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 ja pikole , zalało miejsce zimowych spotów
troudyl Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Chopin wiedziałes kiedy się ewakuować
chopin Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Chopin wiedziałes kiedy się ewakuować Co nie ? nie ma to jak wiedzieć kiedy podziękować :grin:
Buba Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zmieniał koło, wjechał w niego tir kolesiowi prawie głowe obcieło wczoraj. k**wa to trzeba mieć pecha:facepalm:
Ccartmanek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Siemanko posiadam Audi A4 B7 170/BRD 2007r. Szukam dobrego warsztatu ponieważ czeka mnie zapewne wymiana uszczelki lub głowicy, czy macie kogoś do/wymiany/regeneracji itp: godnego polecenia i bez cen z kosmosu? Pozdrawiam i proszę o pomoc ( Warszawa i okolice )
troudyl Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Co jest z tymi ciężarówkami a S8? najpierw jedna w radiowóz, teraz w ciężarówkę?
melman_zyrafa Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja się pytam dlaczego oni mają w d...pie przepisy odnoszące się do zatrzymywania się na trasach ekspresowych... A jeśli chodzi o ciężarówki na S8 i Toruńskiej- powinni zakazać im tranzytu tą trasą- to co Ci debile wyprawiają to ludzkie pojęcie przechodzi...
troudyl Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 "Ja się pytam dlaczego oni mają w d...pie przepisy odnoszące się do zatrzymywania się na trasach ekspresowych... " no tak ale na moje w takich sytuacja jak przebite koło no to jakie masz wyjście ciężarówka jak nie stanąć i wezwać pomoc/ samemu zmienić?? osobówka jeszcze zrobisz jakis kawałek, a ciężarówką ciężko zwłaszcza załadowana. Inna sprawa co do tego co ci kierowcy na S8 wyprawiają.
Rekomendowane odpowiedzi