mashet Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Wpada ktoś dzisiaj? Jeśli ktoś miałby wtyki do pinów ISO, to potrzebuję 2 o takie
dliwski Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki Panowie za pomoc w poszukiwaniu wulkanizatora, sprawa załatwiona. Kolejne pytanie czy ktoś tutaj ogarnia malowanie felg? A może znacie kogoś z W-wy/okolic do kogo warto podrzucić fele? Kiedyś na spotach ktoś wspominał o użytkowniku z forum który dobrze i tanio maluje, nie pamiętam imienia ani nicka ale wiem że miał B6 bodajże na 20" felgach ;-) Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez dliwski
Przemots Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 56 minut temu, dliwski napisał: Dzięki Panowie za pomoc w poszukiwaniu wulkanizatora, sprawa załatwiona. Kolejne pytanie czy ktoś tutaj ogarnia malowanie felg? A może znacie kogoś z W-wy/okolic do kogo warto podrzucić fele? Kiedyś na spotach ktoś wspominał o użytkowniku z forum który dobrze i tanio maluje, nie pamiętam imienia ani nicka ale wiem że miał B6 bodajże na 20" felgach ;-) Pewnie masz na myśli S4 B6 sedan w kolorze nogaro blue???
dliwski Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Tak, zdaje się że tak. Na dużych rotorach w każdym razie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kosmita Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Panowie, dawajcie dziś na spocika. Ostatnio podobno nikogo nie było więc trzeba zadbać o dobrą frekwencję. Kto będzie?
Robero321 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 55 minut temu, Przemots napisał: 1 godzinę temu, dliwski napisał: Dzięki Panowie za pomoc w poszukiwaniu wulkanizatora, sprawa załatwiona. Kolejne pytanie czy ktoś tutaj ogarnia malowanie felg? A może znacie kogoś z W-wy/okolic do kogo warto podrzucić fele? Kiedyś na spotach ktoś wspominał o użytkowniku z forum który dobrze i tanio maluje, nie pamiętam imienia ani nicka ale wiem że miał B6 bodajże na 20" felgach ;-) Pewnie masz na myśli S4 B6 sedan w kolorze nogaro blue??? To był Jurek i to było kiedyś..
dliwski Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Już nie zajmuje się felgami? To może jest ktoś inny godny polecenia?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
d4ri0 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Jak malowanie felg to polecam renowacjafelg.pl na Alei KrakowskiejWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
black4 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam, W zeszłym tygodniu przejeżdżałem kompletne puchy były. Dziś postaram się podlecieć. Pozdrawiam
sentinell Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Gdzie dzisiaj ? Ja stoję w Arkadii Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
Kolkov Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dzięki za Spota Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 dzięki również. Frekwencja dopisała
black4 Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Witam Sporo osób pewnie wyjechało. Zobaczymy jak z pogodą będzie. Gdyby była pogoda dajcie pls znać co i jak, Pozdrawiam!
A4_Raf Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Cześć, moglibyście polecić mechanika/elektromechanika mokotów/wilanów? nie wiem czy dalej zajadę...
Kolkov Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 Pozdro z Mrągowa Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kolkov Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 Jest całkiem fpipke. Nie pada, to jest najważniejsze Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi