Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Kamyk napisał:

Uj mnie szczeli ;)

;)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Toście się dogadali z   którą :)

Galeria północna Tarchomin

Opublikowano

A może by spróbować zrobić kiedyś spota w jakimś innym CH np we wtorki arkadia a w czwartki reduta/blue city ? 

Opublikowano

Już kiedyś było głosowanie ...

Opublikowano

Zróbcie gdzieś na dobrej drodze bez progów zwalniających to i ja przyjadę :decayed:

Inaczej nie ma szans bym gdzieś wjechał :lol:

Opublikowano

To zostaje Ci tylko narodowy  a i tam jest lekki krawężnik

Opublikowano

Chodzi o checi a nie o miejsce. Panowie, w kazde miejsce Warszawy o 20:00 można w 30 min podjechać. Dziś 6 samochodów bylo (b7, b9, a5 b9, s3, b8 i modzona rs5 b8), o 20:45 pojechalismy do knajpki bylo pogadane, pojezdzone i bardzo przyjemnie. Naprawde jest fajna paczka ktora sie powieksza. Czwartki to spontany przewaznie i spotykamy sie w roznych miejscach (czesto np na foksalu) i rzadko ktoś z forum czy fb przyjedzie nawet jak puszczam info. Przewaznie są tylko ci co się zgadają telefonami jak dzis. A specjalnie prosilem nasza 6 dzis zebysmy zaczeli od Arkadii z nadzieja, ze moze ktos sie pojawi jeszcze :) Wtorki oficjalnie są zawsze o 19, teraz zapewne czesciej Arkadia ale pod Narodowym tez zrobimy jeszcze.

Zapraszam w najbizszy wtorek zrobimy pozegnanie lata. Jak pogoda dopisze to ogarniemy grilla. I zorganizujemy jakies atrakcje. 

@musti nie marudz tylko pokaz sie raz Klubowiczu ;) zobaczysz ekipe, z ktora na bt bedziesz jechal. 

Edytowane przez Kosmita

Opublikowano

Witam. Mam pytanie co do marki. Czy seat exeo (odpowiednik audi a4 b6/b7) kiedyś był na spocie lub bywa? Czy tylko Audi A4 są mile przyjmowane :)

Opublikowano
13 minut temu, EXEO-Piotr napisał:

Witam. Mam pytanie co do marki. Czy seat exeo (odpowiednik audi a4 b6/b7) kiedyś był na spocie lub bywa? Czy tylko Audi A4 są mile przyjmowane :)

Nawet Leon regularnie przybywa :)

Opublikowano

Volvo, BMW, Skoda, Mercedes, Honda, i pewnie jeszcze coś by się znalazło co przyjeżdża ...

Opublikowano
  • Autor
Witam. Mam pytanie co do marki. Czy seat exeo (odpowiednik audi a4 b6/b7) kiedyś był na spocie lub bywa? Czy tylko Audi A4 są mile przyjmowane [emoji4]
Klub to przede wszystkim ludzie, nie tylko fury :wink:

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
Zróbcie gdzieś na dobrej drodze bez progów zwalniających to i ja przyjadę :decayed:

Inaczej nie ma szans bym gdzieś wjechał [emoji38]

Musi, mam dla Ciebie innowacyjny lek:

Zapraszam na Spota :wink:

Opublikowano
2 minuty temu, Kolkov napisał:

Klub to przede wszystkim ludzie, nie tylko fury :wink:

Aż Ci dałem plusa :)

Opublikowano
  • Autor

Jakiś czas temu, przeszła mnie myśl, żeby sprzedać A6, ale wczoraj trochę nim pojeździłem i... zostaje :kox:

6ed34b1d84515e8e107990515ab426e7.jpg

Opublikowano

Przyjedź kiedyś nią na spota:) chociaż rozumiem , żę Ci się nie chce podmieniać fur ;)

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich klubowiczów, pasjonatów oraz wszystkie inne osoby, które chcą wziąć udział w wydarzeniu na Zakończenie Lata z Audi A4-Klub Warszawa :) pogoda ma naprawdę dopisać dlatego zapraszamy na błonie Stadionu Narodowego, na przeciwko Stacji Stadion w najbliższy wtorek na godzinę 19:00. Zrobimy grilla dlatego nie przychodźcie najedzeni, ale weźcie jakieś mięsko, napoje itp. Pożegnajmy lato godnie.

Liczymy na sporą frekwencję:)

info robocze:

kto bierze grilla, pieczywo, sztućce, kubeczki, ketchup/musztarda itp? :)

Opublikowano
21 minut temu, Kosmita napisał:

Pożegnajmy lato godnie.

Liczymy na sporą frekwencję:)

info robocze:

kto bierze grilla, pieczywo, sztućce, kubeczki, ketchup/musztarda itp? :)

Niech każdy kto będzie, napisze co weźmie by się nie dublować a żeby też raczej niczego nie zabrakło.

Ja tak jak pisałem na fb, wyjątkowo będę nie swoim Paseratti bo moja A4 w dalszym ciągu w większej naprawie z którą już zbyt długo zwlekałem :(

Opublikowano

Ja będę i wezmę jakieś talerzyki, sztućce, napoje bez%%, no i oczywiście jakąś padlinę...

Opublikowano

Jak masz kupować to nie kupuj. Ja wezmę wszystkie plastiki bo to zostało z poprzednich spotów. Mam też kubeczki i wezmę na 100%. Weź napoje i padlinę.

Ktoś ogarnie grilla (ze 2-3 jednorazówki)? Jakiś ketchup? Ktoś w ogóle zamierza być? ...bo coś za bardzo nikt nie pisze..