wit.s Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 No, wreszcie udało mi się obejrzeć foty z impry, kilka spostrzeżeń: 1) ono - szacun za fachową cenzurę 2) tyle pięknych dziweczyn było, a patrzac na zdjęcia - jedną z najbardziej obejmowanych przez facetów osób ... byłem ja . Przemyślcie sobie Żuczki preferencje i ochłońcie - opuszczam Was na tydzień, żeby burza hormonów przycichła :polew: 3) fota oniaka przy garze z sosem. Propozycja tytułu: "Takich wynalazków to ja nie jadam" 4) "... Ty chcesz prowadzić, Ty prowadzisz i ona też prowadzi, a ??? nie prowadzi i to jest cool i tak być powinno, a nie żeby kobieta w tańcu prowadziła faceta..." - a kto to jest autorem? Do zobaczyska/usłyszenia za tydzień.
hornet Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 No, wreszcie udało mi się obejrzeć foty z impry, kilka spostrzeżeń: 1) ono - szacun za fachową cenzurę 2) tyle pięknych dziweczyn było, a patrzac na zdjęcia - jedną z najbardziej obejmowanych przez facetów osób ... byłem ja . Przemyślcie sobie Żuczki preferencje i ochłońcie - opuszczam Was na tydzień, żeby burza hormonów przycichła :polew: 3) fota oniaka przy garze z sosem. Propozycja tytułu: "Takich wynalazków to ja nie jadam" 4) "... Ty chcesz prowadzić, Ty prowadzisz i ona też prowadzi, a ??? nie prowadzi i to jest cool i tak być powinno, a nie żeby kobieta w tańcu prowadziła faceta..." - a kto to jest autorem? Do zobaczyska/usłyszenia za tydzień. Dobrze że jedziesz bo widzę ,że to nie my musimy ochłonąć tylko Ty Co do obściskiwania to spokojnie.... nie chcieliśmy żebyś zamknął się w sobie i zaczął się jąkać
wit.s Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Co do obściskiwania to ... to również Ty nie powinieneś nic mówić Ja się domyślam czemu Ty tak sie broniłeś przed wyjazdem do teściów
hornet Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Co do obściskiwania to ... to również Ty nie powinieneś nic mówić Ja się domyślam czemu Ty tak sie broniłeś przed wyjazdem do teściów Czekam na uświadomienie mnie :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Czekam na uświadomienie mnie :gwizdanie: Wiciu, ale z niego kogucik, nieprawdaż ?
hornet Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Wiciu, ale z niego kogucik, nieprawdaż ? Dobra dobra ...dziewczynki rozluźnijcie bice ... ty.ko spokój Was uratuje :polew: :polew:
Jaster Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 w ktorym miejscu na torwarze mozna was znalesc a moze w ktorym barze hehe
Norbi Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 w ktorym miejscu na torwarze mozna was znalesc a moze w ktorym barze hehe Parking dla autobusów pod Torwarem. Do jutersa
lukaszr Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 w ktorym miejscu na torwarze mozna was znalesc a moze w ktorym barze hehe Jeżeli chodzi o Torwar to na tym parkingu od strony ul. Czerniakowskiej - nie da się nie zauważyć. Jeżeli chodzi o Promenadę to przedostatnie piętro - z widokiem na Wisłę - przy wjeździe na piętro (chyba jak dobrze liczę to 3) po lewej będzie widać stojące A4. Czytaj wcześniej forum to będziesz wiedział gdzie w dany wtorek są spotkania (jak zła pogoda to przeważnie od razu Promenada).
NIUNIAA4 Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 dziekuje za zaproszenie na impreze sobotnia, szkoda ze nie udalo nam sie spotkac ale za to w pazdzierniku bede znowu w tym samym miejscu wiec moze wtedy sie uda P.S Kto z Was ma czerwona A4 B5, bo jak wyjezdzalam juz do Wroclawia to cisnal przede mna taki smialek ale zeby on prosto jechal to bym nie powiedziala cala ulica byla jego, niestety nie udalo mi sie go dogonic bo kolorow tez nie widzial za bardzo na sygnalizatorach :th: widzialam tylko ramki klubowe
lukaszr Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Parking dla autobusów pod Torwarem. Do jutersa Norbi weź papiery od centralki
Norbi Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Parking dla autobusów pod Torwarem. Do jutersa Norbi weź papiery od centralki Biere
SebMis Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 czy ja ku^%$##@ nie mogę nigdy umyć auta co umyje to od razu pada
angela Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 czy ja ku^%$##@ nie mogę nigdy umyć auta co umyje to od razu pada Nie martw sie Sebek.....mam tak samo
SebMis Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 taka ładna pogoda, ledwo dojechałęm do domu z myjni a tu: kap.., kap..., kap... ,
T-żółw Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 a nie robimy spota od razu w promenadzie?? jakos nie chce mi sie na torwar, robale lataja, z drzew syf na bryki leci KTO MOZE NA JUTRO PRZYWIEZSC KLUCZ 16 DO WYMIANY SWIEC?
angela Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 a nie robimy spota od razu w promenadzie?? jakos nie chce mi sie na torwar, robale lataja, z drzew syf na bryki leci KTO MOZE NA JUTRO PRZYWIEZSC KLUCZ 16 DO WYMIANY SWIEC? ma padac, wiec najlepiej od razu do promenady......
lukaszr Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 KTO MOZE NA JUTRO PRZYWIEZSC KLUCZ 16 DO WYMIANY SWIEC? Żówiu postaram się na jutro załatwić tylko nie obiecuję, że mi się to uda. Szanse są 70% nie, 30% tak, ale spróbuję.
malik Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 KTO MOZE NA JUTRO PRZYWIEZSC KLUCZ 16 DO WYMIANY SWIEC? Właśnie sprawdziłem i największy mam 13. Pamiętam, że oniak miał szpanerski zestaw kluczy. A coś cicho siedzi
T-żółw Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 dzieki Panowie za pomoc oniak miał szpanerski zestaw kluczy no to sa moze klucze do lansu a nie do napraw , co nie sasiad
Rekomendowane odpowiedzi