hornet Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Tylko mi nie mów że będziesz miał 6 rórek z tyłu a nie 4 :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Nie no panowie Adaś sie postarał , wszystko ładnie wygląda, bryka jak nowa w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ono ... robiles juz pomiary na hamowni z nowym gnojem w kotle .... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ono to sie teraz cieszy ze mu furak lata dobrze a to tylko seria Adasia fura normalnie jak cyca malinowego jak widzialem ja tydzien temu z jednym fotelem to az sie dziwie ze to poskladal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Spanky jeszcze nie , po zlocie będe sie bawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mi wlasnie lakiernik klnie przy zmianie zderzakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mi wlasnie lakiernik klnie przy zmianie zderzakow Uwazaj zeby Ci parktronikow nie wydlubali srubokretem tak jak mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Spanky jeszcze nie , po zlocie będe sie bawił a co zalewasz do kotła ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Uwazaj zeby Ci parktronikow nie wydlubali srubokretem tak jak mi. Nie mam tego wynalazku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a co zalewasz do kotła ... ? Zwykły Orlen Eco Klekot i za***rdala jak wściekły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a co zalewasz do kotła ... ? Zwykły Orlen Eco Klekot i za***rdala jak wściekły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Niemozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Co niemożliwe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Co niemożliwe ? Zagailem, bo Orlen mie wkurzyl dawno temu i omijam go z daleka(nie tankowalem tam co najmniej rok). Ale moze znowu warto mu zaufac.... skoro Twoj BKN zapitala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Nie no panowie Adaś sie postarał , wszystko ładnie wygląda, bryka jak nowa w środku No i ma 200 kucy, choć jak się Adaś odwróci to mówią po cichu, że 176,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Nie no panowie Adaś sie postarał , wszystko ładnie wygląda, bryka jak nowa w środku No i ma 200 kucy, choć jak się Adaś odwróci to mówią po cichu, że 176,5 to ile wkoncu ma i kto mu robil soft ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Moc jest zmienna:) ale tam...ma za to w desce 2 KUBŁY na mleko czego nikt jeszcze nie ma i zajebistą prezencje moc może 200 czy 170 ale wygląda na 400 Kucy :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Powinien zrobić sesje foto do oceny. Cztery ruły z tyłu mega brykiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Powinien zrobić sesje foto do oceny. Cztery ruły z tyłu mega brykiet w dodtaku buchajace ogniem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a WY nie macie o czym rozmawiać..przecież każdy wie ze rureczki z tyłu będą wymienione na większe poczekajcie chwilunie z oceną bo qwa nie zdążyłem zrobić wszystkiego bo czasu brak..a dymi bo musi dymić..nie ma takiego awx co nie dymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi