lexpar Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Ecodiesela leje już od lipca i nic się nie dzieje. Furka lata jak szalona jest cicha i nie śmierdzi z rury smażonymi plackami
lukaszr Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Jaka cena tego Ecodiesla?? Zależy gdzie tankujesz: w W-wie od 3,75 zł nawet do 4 zł
Motor Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Motor też lać EKODIESEL na Orlenie :th: Same plusy ..jak na cmentarzu..
poziek Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 LukaszR musisz zapuścic brode...wtedy Witek cie rozpozna zawsze
lukaszr Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 LukaszR musisz zapuścic brode...wtedy Witek cie rozpozna zawsze To akurat nie Wiciu - on na pewno by mnie rozpoznał, bo bym mu drogę zajechał A co do brody to jakoś nie chce mi rosnąć w takim tempie jak u Was Ale jakbym teraz zaczął zapuszczać to na Święta jak w mordę strzelił
angela Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Ale jakbym teraz zaczął zapuszczać to na Święta jak w mordę strzelił wink Bozego Narodzenia czy Wielkanocne?
hornet Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Hornecik Jest furak for you dosc tani tylko potrzeba dobrego mechanika http://autoplay.ru/2007/09/03/izza_nepoladok_novejjshaja_Audi_R8_sgorela_do_tla.html Pełen kox ... Będzie Pan zadowolony :polew: jeszcz avanta byśmy wyrezali
Mad_MAX Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Hornecik Jest furak for you dosc tani tylko potrzeba dobrego mechanika http://autoplay.ru/2007/09/03/izza_nepoladok_novejjshaja_Audi_R8_sgorela_do_tla.html Pełen kox ... Będzie Pan zadowolony :polew: jeszcz avanta byśmy wyrezali Teraz blizej mu do smarta heheheh
spetsnaz Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Jaka cena tego Ecodiesla?? Na marymonckiej 3,99 każde inne miejsce taniej..
lukaszr Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Bozego Narodzenia czy Wielkanocne? Z poślizgiem to te i te
letallec Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Jak tak dalej pojdzie to nici z 1000 stron do konca roku ;( Damy radę. Niech tylko Wiciu znajdzie trochę czasu to nadrobimy posty :polew: P.S. Widziałem Ciebie dzisiaj o 8 rano na Samochodowej/Domaniewskiej. Patrzyłeś się na mnie, bo się mijaliśmy, ale nie zajarzyłeś, że to ja . Eeee... wczoraj powiadasz. Z rana tak mam ze jestem jakby lopata pie...ty w lepetyne i kojarze tak dopiero po 5-10s. Nawet jakbys stanal kolo mnie to poznalbym Cie dopiero po pewnym czasie. Gdzies Ty tam jechal? Ja codziennie jezdze tamtedy do "fabryki". pozdro
Motor Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 ecodiesel znaczy się biopaliwko? hmmm... jakoś się nie natknąłem EKODIESEL to NIE Biopaliwo ! Ani Ekodiesel plus ani Ekodiesel plus 50. Ten ostatni spełnia normy jeszcze nie wymagane przez UE jest paliwem najwyższej jakości co potwierdzają niezależne testy. Paliwko te może każdy kupić na stacji Orlen w dystrybutorze dla Tirów lub dla osobówek.
lukaszr Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Gdzies Ty tam jechal? Ja codziennie jezdze tamtedy do "fabryki". Jechałem do pracy, jak zwykle zresztą
letallec Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 To sie pewnie nie raz minelismy , bo ja tamtedy skracam sobie droge na Wole.
lukaszr Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 To sie pewnie nie raz minelismy , bo ja tamtedy skracam sobie droge na Wole. Najprawdopodobniej, bo ja pracuję na Domaniewskiej
letallec Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Jakbys mial ramki to moze szybciej bym zakumal
Norbi Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 No chłopaki pucować się komu bardziej była potrzebna moja navi i kratka wentylacyjna ?
lukaszr Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 No chłopaki pucować się komu bardziej była potrzebna moja navi i kratka wentylacyjna ? Jakieś takie te Twoje pytanie tajemnicze. Coś się stało, że pytasz ??
Lukas Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 ciesz sie ze ci eSsssee zostawilismy a na poważnie co sie stalo ?
Rekomendowane odpowiedzi