Motor Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 To jutro będzie dzień rezania jak dojdą graty.
lukaszr Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Dobra i po wizycie u Rogala. A tak się zapierałem, że nie będę na razie robił programu. Cóż, efekt jest następujący (to jest wykres z 1 pomiaru, bo 2 pomiar wskazał trochę więcej): Autko całkiem sympatycznie jedzie, ale i tak sprawdzę go dopiero na trasie, bo tutaj to nawet nie ma jak
wit.s Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 No, Lukasz. Jestem pod wrażeniem. Pod dużym wrażeniem. Gratulacje!
angela Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Lukaszr no to gratulacje :oklaski: No i teraz sie zacznie.........mania rezania
hornet Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Graty Lukaszr ... tearaz to się dopiero zacznie rezanie
T-żółw Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 brawo Jasiu :oklaski:..a raczej brawo Helmucie za zrobienie i Rogalu za czary-mary nad motórem
Gość MorgothV8 Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 ja też.... a co !! Gratulacje - bardzo przyjemny sofcik
lukaszr Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 tutaj tez pogratuluje ... Nie dziękuję Teraz jestem ciekawy jak szybko przyzwyczaję się do tego tym bardziej, że seria była dość wysoka Jak będe w Wawie to pozwolisz że przetestuję A proszę bardzo - serdecznie zapraszam No i teraz sie zacznie.........mania rezania Raczej nie chciałbym przesadzać. Wystarczy mi to co teraz jest - oby
letallec Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Ma potencjal ten AVF. Dobrze ze tez go mam . Jakby co to sluze seria do pomiarow jak sie poprawil start i przyspieszenie BTW. Patrze na ten wykres i chyba niedlugo posiedzi u mnie seria
lukaszr Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Ma potencjal ten AVF. Dobrze ze tez go mam . Jakby co to sluze seria do pomiarow jak sie poprawil start i przyspieszenie BTW. Patrze na ten wykres i chyba niedlugo posiedzi u mnie seria Działaj działaj. Trzeba zmienić jak można. A z chęcią bym się przejechał Twoim żeby porównać.
letallec Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Jeszcze dwa dni temu śmigales seria i juz zapomniales:) Ale oczywiscie nie ma sprawy :th:
malik Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Gratuluje przyrostu mocy. Masz teraz tyle samo koników co w moim 2.5 :th: Ale już niedługo. Rogal zdejmie blokadę z pompy i porównamy wtedy
lukaszr Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Jeszcze dwa dni temu śmigales seria i juz zapomniales:) Ale oczywiscie nie ma sprawy :th: To nie chodzi o zapomnienie tym bardziej, że u mnie w serii było 147 KM. Po prostu chciałbym się przejechać serią (taką najlepiej około 130KM, a nie z gratisem od fabryki) i od razu przesiąść się do swojego żeby porównać różnice namacalnie . Gratuluje przyrostu mocy. Masz teraz tyle samo koników co w moim 2.5 :th: Ale już niedługo. Rogal zdejmie blokadę z pompy i porównamy wtedy U Ciebie ten soft zabezpieczający trzeba by obejść, a to jest problem na razie
spetsnaz Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 ON zna się na dobrej marce [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2007, 11:23 _________________________________________________Żyjecie??
Gość MorgothV8 Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 ja dogorewam w robocie....
angela Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Żyjecie?? Nie wiem jak inni.....ale ja zyje Jak tam spocik dzis w Promce?
Rekomendowane odpowiedzi