hornet Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Żyjemy ale dzisiaj na spota nie dam rady dotrzeć :wallbash: zasypany jestem papierami Więc będziecie musieli sobie jakoś poradzić bez thali :polew: tylko się nie załamujcie
Gość MorgothV8 Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Uuuuu jak talii nie będzie to obstawiam że prawie nikt na spota nie przyjedzie... Ja nie jadę na ten przykład - trzeba oliwę wymienić
lukaszr Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 A ja bynde po 2 tyg nieobecnosci Masz szczęście, bo jakbyś trzeci raz nie był to zmieniasz się z "różowego" na "niebieski". Jakbyś nie był 4 raz to dostajesz ostrzeżenie, a 5 raz widzisz przy logowaniu: "TWOJE KONTO ZOSTAŁO USUNIĘTE" :polew:
malik Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 A ja bynde po 2 tyg nieobecnosci rury zrobiłeś?
Flyer Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 malik, jakbym zrobil to bys sie 1 o nich dowiedzial
lukaszr Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 malik, jakbym zrobil to bys sie 1 o nich dowiedzial Słychać by było aż w Ożarowie ten klekot rur jak odpadają :polew:
Norbi Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Rormalnie targne się chiba na line, nie widziałem już waszych mord ze dwa lata, a Poziowej ze dwa i pół , a na spota nie mam szans dotrzeć. Zabawiam się w Gornieta (tyrka,orka ) Jutro wybywam na ponad tydz., a to oznacza,że następny spot znowu bez Was mordy
hornet Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Mi się udało dotrzeć ale tylko na chwilkę ale jednak..... nie rozumiem dlaczego mja dojechała wcześniej :mysli: muszę to ukrucić bo tak być nie może :gwizdanie:
Lukas Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Kogucik bo ona mowila ze w zastepstwie
poziek Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Czy ja dobrze rozumiem, że panna Kogucika była sama na spocie?? :polew: :polew: Kogut masz jajca?? to lej :bicz3: :bicz3: hehe
angela Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 No spocik gicior Motor dzieki za wyrezanie swiatelek...... no teraz to sa kox Norbi a Tobie to sie naleza :bicz3: .....kiedy nas w koncu zaszczycisz swoja obecnoscia
Motor Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 No problem :th: Angee. Zamawiam w czwartek 9 żarówek rurkowych białych Ledów jak ktoś chce się doświetlic niech da znać.
ShamaN Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Mój 2-gi spocik znów sympatyczna atmosfera, bezcenne porady pozdrawiam wszystkich uczestników, tych nieobecnych też ShamaN
T-żółw Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 uuu jakos malo komentarzy.. a bylo za***iście Tosik i Angela dzieki za wasze zapasowe sztuki + Tosiik i Motor za montaz :oklaski: :th: podswietlenie jest KOX jak w nowych Lexusach
Motor Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 ZÓŁW zmień podpis na: LEDTUNING na sezon....
angela Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 uuu jakos malo komentarzy.. a bylo za***iście kox No wlasnie tez, to mialam napisac Zolwik moze reszta jeszcze spotuje A nowe swiatelka to chyba Tobie najbardziej pasuja.....bo pod kolor autka
T-żółw Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 ZÓŁW zmień podpis na: LEDTUNING na sezon.... jutro cos porzezbie z podpisem Zolwik[/color] moze reszta jeszcze spotuje faktycznie, zapomnialem, ze jeszcze ludze zostali
angela Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 faktycznie, zapomnialem, ze jeszcze ludze zostali no my zostalismy........ale jak widac juz wrocilismy z przedluzonego spocika
Rekomendowane odpowiedzi