angela Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 No nic sie nie boj....... ja Ci rozu nie zabiore......nie mam takich uprawnien
spetsnaz Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 No nic sie nie boj....... ja Ci rozu nie zabiore......nie mam takich uprawnien Angela, róż różem... czy wszystko OK z samochodem??
Motor Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Zamawiam w czwartek9 żarówek rurkowych białych Ledów jak ktoś chce się doświetlic niech da znać jakie to sa dokladnie zarówki ... [oznaczenia] ? to sa te do podświetlania tablicy rejestracyjnej z tyłu Efekt kox to ja wiem ... ale jaki to model żarówki ... ? C5W 36mm
angela Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 No nic sie nie boj....... ja Ci rozu nie zabiore......nie mam takich uprawnien Angela, róż różem... czy wszystko OK z samochodem?? no pewnie, ze wszystko ok
spetsnaz Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 No nic sie nie boj....... ja Ci rozu nie zabiore......nie mam takich uprawnien Angela, róż różem... czy wszystko OK z samochodem?? no pewnie, ze wszystko ok
Norbi Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 No spocik gicior Motor dzieki za wyrezanie swiatelek...... no teraz to sa kox Norbi a Tobie to sie naleza :bicz3: .....kiedy nas w koncu zaszczycisz swoja obecnoscia Kochanie wtoreczek za dwa tydznie. ;(
angela Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Kochanie wtoreczek za dwa tydznie. cry łooojezuuu.........dluzej sie nie da
Norbi Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Kochanie wtoreczek za dwa tydznie. cry łooojezuuu.........dluzej sie nie da Bede tesknił
letallec Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Kaśka znalazlas na forum rozwiazanie swojego problemu z "dlugimi". Mowilem Ci ze ktos to opisal, ale nie pamietam gdzie. Hee...
krzyniek Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 No ten foto tylko raz mnie zaskoczyl ale nie cyknal foty :th: nie cykał bo jakiś czas nie był aktywny, a teraz już jest bo widziałem jak gościowi zrobił fotę, pewnie dostał już "pocztówkę z podróży" Kaśka jaki masz problem z długimi bo chyba nie słyszałem.
Kaśka Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Kaśka znalazlas na forum rozwiazanie swojego problemu z "dlugimi". Mowilem Ci ze ktos to opisal, ale nie pamietam gdzie. Hee... Jeszcze nie znalazłam, ale szukam.
lukaszr Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Dzień dobry. Jakiś Ty uprzejmy i kulturalny
lukaszr Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Oj już nie przesadzaj - trzeba być twardym
hornet Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Chłopak chciał pokazać że jest kulturalny a Ty wykazałeś się nietaktem i stłasiłeś jego dobre intencje. Oj nie ładnie....coś nam się kolega robi wygadany :polew: :polew: :polew: :polew:
letallec Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 A mial taki dobry humor z rana :D Przywitanie jak nigdy
Rekomendowane odpowiedzi