malik Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 ... wine za to,ze mnie nie bylo, ponosi ktos inny nie zwalaj na innych... no!
angela Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 ... wine za to,ze mnie nie bylo, ponosi ktos inny nie zwalaj na innych... no! Mowie szczera prawde
Flyer Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Lusterko z przyciemnianiem automatycznym kosztuje 650 PLN Kuuupiszzz miii? Proooszęęę... Oddam Ci swoje popsute
SebMis Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 ale mnie łukasz wczoraj zaskoczyłeś manewrem wjazdu na parking myślałem że chcesz wyprzedzić autobus i pomykam za Tobą a tu zonk, łukasz hamuje i hamuje nie dałem rady za tobą nadążać, non stop ASR mi mrygał, jednak quattro w takich warunkach daje rade
Lukas Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Tak czulem Sebmis ze mozesz nie wiedziec co robie dlatego dawalem odrazu na chodniczek zebys mogl sie zmiescic na 3 faktycznie daje rade :th:
Al_Capone Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Angele spotkalem w poniedzialek. Przy moscie siekierkowskim. Radosnie zatrabilem a w odpowiedzi dostalem takie spojzenie jakby chciala wyjsc i od razu klepac
angela Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Angele spotkalem w poniedzialek. Przy moscie siekierkowskim. Radosnie zatrabilem a w odpowiedzi dostalem takie spojzenie jakby chciala wyjsc i od razu klepac hehe.......no co nie poznalam Cie Musialam sie przyjzec kto to tak ostro, za mna pomykal
Gregu Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 a jak bylo na spocie tak jak zawsze bylo 2 nowe auta ktore zapraszamy ponownie heh.. :> ja byłem no i juz nie jestem dziewicą :polew: :polew:
Tosik Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 http://biznes.interia.pl/news/kierowcow-czeka-pieklo,987155 Głupota nic więcej " I po co wam te szybkie bryki" :polew:
Gregu Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 http://biznes.interia.pl/news/kierowcow-czeka-pieklo,987155 Głupota nic więcej " I po co wam te szybkie bryki" :polew: no to ładnie... mogli by za to nowe drogi budować to nie...
Flyer Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Tylko, ze za te 180mln zbudowaliby co najwyzej 1 km autobahna
Kaśka Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Opowiedzcie troche co sie działo. Bo wczoraj moja ukochana zepsuła sie i o północy ściągałam ją z trasy ;(
spetsnaz Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Opowiedzcie troche co sie działo. Bo wczoraj moja ukochana zepsuła sie i o północy ściągałam ją z trasy ;( uuuuu grubo.. co się stało?? czyżby posypał się przegub, który było słychać na spocie??
malik Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Opowiedzcie troche co sie działo. Bo wczoraj moja ukochana zepsuła sie i o północy ściągałam ją z trasy ;( Nudy jak zwykle i nie miałem od kogo sępić szlugów
Gregu Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 a działo się ... wymiana filtra paliwka (2,5TDi), wykasowanie kilku błędów kompa , prezentacja oświetlenia badażnika avanta " like a xenon" :drool:, wymiana cennych informacji... no i w moim przypadku , poznanie klubowiczy z Wawy bom pierwysz raz był...
Flyer Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 No nowe postacie na spocie jak najbardziej pozytywnie. Zapraszamy czesciej
Kaśka Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 No nowe postacie na spocie jak najbardziej pozytywnie. Zapraszamy czesciej No nie i tyle ciekawych rzeczy mnie ominęło. Obiecuje, że sie pojawie następnym razem i nadrobię poznanie nowych osób, o ile ich za bardzo nie przestraszyliście. Maliku to nie jest sępienie, tylko mój dar dla Ciebie z dobrego serca i wogóle mi to nie przeszkadza. Nawet mi tego brakuje czasami ;D
spetsnaz Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 No nowe postacie na spocie jak najbardziej pozytywnie. Zapraszamy czesciej No nie i tyle ciekawych rzeczy mnie ominęło. Obiecuje, że sie pojawie następnym razem i nadrobię poznanie nowych osób, o ile ich za bardzo nie przestraszyliście. Maliku to nie jest sępienie, tylko mój dar dla Ciebie z dobrego serca i wogóle mi to nie przeszkadza. Nawet mi tego brakuje czasami ;D Co się stało z Twoją fura??
poziek Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 I dlaczego nie dzwonilas do kogos z A4 Warsaw Team zeby ci pomogl ??? Przeciez od tego są oni, od tego są.
Rekomendowane odpowiedzi