Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:a4fan: jest zawsze piękna :>
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

... wine za to,ze mnie nie bylo, ponosi ktos inny :wink4:

nie zwalaj na innych... no!

Opublikowano

Lusterko z przyciemnianiem automatycznym kosztuje 650 PLN

Kuuupiszzz miii? Proooszęęę... girl2.gif Oddam Ci swoje popsute cwaniak.gif

Opublikowano

ale mnie łukasz wczoraj zaskoczyłeś manewrem wjazdu na parking :D

myślałem że chcesz wyprzedzić autobus i pomykam za Tobą a tu zonk, łukasz hamuje i hamuje :decayed:

nie dałem rady za tobą nadążać, non stop ASR mi mrygał, jednak quattro w takich warunkach daje rade :quattro:

Opublikowano

Tak czulem Sebmis ze mozesz nie wiedziec co robie dlatego dawalem odrazu na chodniczek zebys mogl sie zmiescic na 3

:quattro: faktycznie daje rade :th:

Opublikowano

Angele spotkalem w poniedzialek. Przy moscie siekierkowskim. Radosnie zatrabilem a w odpowiedzi dostalem takie spojzenie jakby chciala wyjsc i od razu klepac :D

hehe.......no co nie poznalam Cie :D

Musialam sie przyjzec kto to tak ostro, za mna pomykal :decayed:

Opublikowano

a jak bylo na spocie tak jak zawsze bylo 2 nowe auta ktore zapraszamy ponownie

heh.. :> ja byłem :kox: no i juz nie jestem dziewicą :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Tylko, ze za te 180mln zbudowaliby co najwyzej 1 km autobahna :D

Opublikowano

Opowiedzcie troche co sie działo. Bo wczoraj moja ukochana :a4fan: zepsuła sie i o północy ściągałam ją z trasy ;(

Opublikowano

Opowiedzcie troche co sie działo. Bo wczoraj moja ukochana :a4fan: zepsuła sie i o północy ściągałam ją z trasy ;(

uuuuu grubo.. co się stało?? czyżby posypał się przegub, który było słychać na spocie??
Opublikowano

Nudy jak zwykle i nie miałem od kogo sępić szlugów :disgust:

Opublikowano

a działo się ...

wymiana filtra paliwka (2,5TDi), wykasowanie kilku błędów kompa :audi:, prezentacja oświetlenia badażnika avanta " like a xenon" :drool:, wymiana cennych informacji... :)

no i w moim przypadku , poznanie klubowiczy z Wawy :drunk: bom pierwysz raz był... :hi:

Opublikowano

No nowe postacie na spocie jak najbardziej pozytywnie. Zapraszamy czesciej :)

Opublikowano

No nie i tyle ciekawych rzeczy mnie ominęło. Obiecuje, że sie pojawie następnym razem i nadrobię poznanie nowych osób, o ile ich za bardzo nie przestraszyliście. :)

Maliku to nie jest sępienie, tylko mój dar dla Ciebie z dobrego serca i wogóle mi to nie przeszkadza. Nawet mi tego brakuje czasami ;D

Opublikowano

No nie i tyle ciekawych rzeczy mnie ominęło. Obiecuje, że sie pojawie następnym razem i nadrobię poznanie nowych osób, o ile ich za bardzo nie przestraszyliście. :)

Maliku to nie jest sępienie, tylko mój dar dla Ciebie z dobrego serca i wogóle mi to nie przeszkadza. Nawet mi tego brakuje czasami ;D

Co się stało z Twoją fura??
Opublikowano

I dlaczego nie dzwonilas do kogos z A4 Warsaw Team zeby ci pomogl ??? Przeciez od tego są oni, od tego są.