Norbi Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Norbi & wit.s Robiliscie cos przy tych silownikach od klapy helmuta ostatnio? nestety nie, jak dziś Wit bedzie to moze porezamy
angela Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Nawet nie wiem gdzie to jest gwizdanie hehe....przy Politechnice po 11......pozniej myknoles na Pulawska
Norbi Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Nawet nie wiem gdzie to jest gwizdanie hehe....przy Politechnice po 11......pozniej myknoles na Pulawska Aaa ta zgadza sie , jechałem do Piaseczna na sprawdzenie eSy . Kolega zanabyłó, była w zaje... stanie.Bede tam serwisował swoją, mają pojęcie. Stała na podnośniku RS4(zakochałem się po raz 17-ty), a na tyłach S4 Ozza
Lukas Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Luk szefie zmień podpis dziekowac za zwrocenie uwagi zmienilem wszedzie tylko nie w podpisie Daj full size Wieczorem skąd zasysasz te obrazki tajne przez poufne pozniej kazdy by mial takie ladne
spanky Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 gdzie jest dzisiaj spocik .... ?
angela Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Nawet nie wiem gdzie to jest gwizdanie hehe....przy Politechnice po 11......pozniej myknoles na Pulawska Aaa ta zgadza sie , jechałem do Piaseczna na sprawdzenie eSy . Kolega zanabyłó, była w zaje... stanie.Bede tam serwisował swoją, mają pojęcie. Stała na podnośniku RS4(zakochałem się po raz 17-ty), a na tyłach S4 Ozza no to Ci powiem jeszcze.....ze najpierw stalam obok na pasie....pozniej za Toba......a Ty taki zapatrzony przed siebie....
Kaśka Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Nawet nie wiem gdzie to jest gwizdanie hehe....przy Politechnice po 11......pozniej myknoles na Pulawska Aaa ta zgadza sie , jechałem do Piaseczna na sprawdzenie eSy . Kolega zanabyłó, była w zaje... stanie.Bede tam serwisował swoją, mają pojęcie. Stała na podnośniku RS4(zakochałem się po raz 17-ty), a na tyłach S4 Ozza no to Ci powiem jeszcze.....ze najpierw stalam obok na pasie....pozniej za Toba......a Ty taki zapatrzony przed siebie.... Za blisko siedzi i nie wiedzi nic w okolicy
Norbi Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Nawet nie wiem gdzie to jest gwizdanie hehe....przy Politechnice po 11......pozniej myknoles na Pulawska Aaa ta zgadza sie , jechałem do Piaseczna na sprawdzenie eSy . Kolega zanabyłó, była w zaje... stanie.Bede tam serwisował swoją, mają pojęcie. Stała na podnośniku RS4(zakochałem się po raz 17-ty), a na tyłach S4 Ozza no to Ci powiem jeszcze.....ze najpierw stalam obok na pasie....pozniej za Toba......a Ty taki zapatrzony przed siebie.... Za blisko siedzi i nie wiedzi nic w okolicy
Lukas Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Malik specjalnie dla Ciebie Pamietajcie ze dzisiaj FORT WOLA
wit.s Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Kto jeszcze Prezesowi życzeń nie złożył ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,18492.new.html#new
hajper Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Pojechałem, kręciłem się w kółko (na parkingu na zewnątrz i wewnątrz - zielonym tym co w podpisie)... I nikogo nie znalazłem No nic, do trzech razy sztuka
krzyniek Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 nie mogłem dziś jechac na spota
boberek Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 No ja byłem i powiem tak: byłem po raz pierwszy i dziekuje wszystkim za miłe przywitanie było bardzo sympatycznie nastepnym razem tez sie napewno pojawie dziekuje Łukszowi o ile dobrze zapamiętałem za diagnoze auta ciesze sie ze wszystko jest z nim OK Dziekuje ze koledze letallec ze odsprzedał mi smyczke pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia
hornet Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Ja też dzisiaj nie dojechałem Luki zgadamy się jakoś na tygodniu podskoczę powiesz co i wiesz gdzie
Lukas Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Hornecik nie ma problemu powiesz tylko kiedy i gdzie a spot taka jak zawsze tylko troche malo aut
hajper Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Hornecik nie ma problemu powiesz tylko kiedy i gdzie a spot taka jak zawsze tylko troche malo aut Gdzie staliście?
hornet Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Hornecik nie ma problemu powiesz tylko kiedy i gdzie a spot taka jak zawsze tylko troche malo aut Może jakoś po jutrze zrobię do Ciebie halo
angela Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 No spocik fajny......autek tylko mniej niz zwykle...... Motor dzieki wielkie... Gdzie staliście? Przy komisie samochodowym na zielonym parkingu.....
Rekomendowane odpowiedzi