angela Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Kaska pozdr dla Twojego Przemka.... Minelam sie z nim na Lazienkowskiej...... ...tylko czemu on szyby nie opucil.....latwiej by mi go bylo poznac, przez te ciemne szybki a tak dopiero po rejestracji, jak juz przejechal..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KREEEEEEEEEEEEEEEEW!!!!!!!!!!! :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KREEEEEEEEEEEEEEEEW!!!!!!!!!!! :evil: Łojezu, a temu co sie stało??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KREEEEEEEEEEEEEEEEW!!!!!!!!!!! :evil: Łojezu, a temu co sie stało??? Jak co się stało..Wiciu chyba wyniuchał pełnie..i szuka młodego ciała żeby wyssać małe co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Witek co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 jak co jest nawala pewnie w Q3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 jak co jest nawala pewnie w Q3 Dopinać się do CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam poszedł w miasto na świeże mięcho i zapomniał ze pełnia jest dopiero: PełniaPełnia : 14:30 24-lis-2007 albo robi schabowe z ludzi w Q3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Ladies & Gentlemen gdzie w Wawce mozna zhamowac quattro+tiptronic i jaki koszt?????????? dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Ladies & Gentlemen gdzie w Wawce mozna zhamowac quattro+tiptronic i jaki koszt?????????? dziex Rzetelnie nie shamujesz Tiptronica brachu :> niestety się nie da. Jedyna nadzieja to Rogalu ze swoim piątym kołem, Mineralna 23 bodajże... w wawce. O obciążeniówce możesz zapomnieć, a takich jest chiba 3 w wawie. Można uszkodzić skrzynie i pomiar wychodzi beznadziejny, kompletnie nieadekwatny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Mineralna 23 bodajże 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 dzis o godzinie 7:10 moja biedna czerwona szczała została dostarczona na sale operacyjną. Albo pompa wody (to i rozrzad tzra robic) albo nagrzewnica (rozbieranie calego srodka). Tak czy siak zal dupe sciska. Nie dosc, ze musialem dzis jechac do pracy trasa AUDI->SKM->ZTM->BUSik z Wilanowa do Miedzeszyna przez Reguły, to jeszcze trzepnie mnie niezle po kieszeniu bo właśnie robiłem w Audi pół zawieszenia z przodu a w corsie skrzynie biegów. k**ew rzesz... Dobiło mnie to. Cytując jednego kolege: "KRRREEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWW" tylko czyją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 dzis o godzinie 7:10 moja biedna czerwona szczała została dostarczona na sale operacyjną. Albo pompa wody (to i rozrzad tzra robic) albo nagrzewnica (rozbieranie calego srodka). Tak czy siak zal dupe sciska. Nie dosc, ze musialem dzis jechac do pracy trasa AUDI->SKM->ZTM->BUSik z Wilanowa do Miedzeszyna przez Reguły, to jeszcze trzepnie mnie niezle po kieszeniu bo właśnie robiłem w Audi pół zawieszenia z przodu a w corsie skrzynie biegów. k**ew rzesz... Dobiło mnie to. Cytując jednego kolege: "KRRREEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWW" tylko czyją? Nie chciałbym Cię zasmucać ale w tym przypadku raczej twoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Co do tego hamowania Q Tip..... Przerabiałem temat O obciążeniówce koledzy już Ci napisali Dupohamownia Rogala - cytat Witka: "Wyniki to koncert życzeń...." Więc chyba nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Q3 rulez. Żadnych instalacji (obleci służbowy lapek), strategii, pierdó. Czysta adrenalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 dokladnie Witek tylko wczoraj byli jacys obcy i nie moglem dac im rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Nie przejmuj się. Cały czas działają 2 automaty, teraz Malik zamknął serwer na hasło, więc oprócz automatów i klubowiczów nie będzie obcych. Ja występuję czasem pod nickiem "Mięso armatnie" - żebyś wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Nie chciałbym Cię zasmucać ale w tym przypadku raczej twoją. I sie, k**ew, musze z toba zgodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Q3 rulez. Żadnych instalacji (obleci służbowy lapek), strategii, pierdó. Czysta adrenalina Prawdziwe oblicze Plebana :polew: I sie, k**ew, musze z toba zgodzic Nie masz innego wyjścia. BTW przykro z powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Nie przejmuj się. Cały czas działają 2 automaty, teraz Malik zamknął serwer na hasło, więc oprócz automatów i klubowiczów nie będzie obcych. Ja występuję czasem pod nickiem "Mięso armatnie" - żebyś wiedział dajcie na priva hasełko, to jak pogadam z moim firewallem to bym szczelił pare razy w kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi